طرز تهیه خورشت گوجه‌سبز؛ از این غذا غافل نشوید

حالا که فصل گوجه‌سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم‌اش لذت ببریم.

حالا که فصل گوجه‌سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم‌اش لذت ببریم.

مواد لازم:

  • گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
  • گوشت: ۳۰۰ گرم
  • نعناع سرخ شده: ۱ پیمانه
  • جعفری سرخ شده: ۱ پیمانه
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز داغ: ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گوشت را خرد کنید و با  فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد.

۲. در پایان پخت، زعفران  و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

۳. به جای گوشت می‌توانید در این خورشت از مرغ هم استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عوام الناس IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
    0 0
    ما گوجه سبز را وقتی ریز است و تازه به بازار آمده انتخاب می کنیم.
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
    3 0
    وای خدا لعنتتون نکنه گشنمه این چی بود دیدم؟
  • مهسا IR ۰۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
    6 2
    واقعا‌خوشمزه‌س.برای‌کسایی‌که به‌طعم‌غذاهای‌ترش‌علاقه‌دارن
  • هانده IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
    1 2
    واقعا عاشقش شدم . دلم خواست
  • حیدری IR ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
    0 0
    سلام ببخشیدگوجه سبز رد باهسته میریزین؟
    • IR ۲۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
      0 0
      اره با هسته