طرز تهیه خورشت گوجه‌سبز؛ از این غذا غافل نشوید

حالا که فصل گوجه‌سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم‌اش لذت ببریم.

حالا که فصل گوجه‌سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم‌اش لذت ببریم.

مواد لازم:

  • گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
  • گوشت: ۳۰۰ گرم
  • نعناع سرخ شده: ۱ پیمانه
  • جعفری سرخ شده: ۱ پیمانه
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز داغ: ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گوشت را خرد کنید و با  فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد.

۲. در پایان پخت، زعفران  و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

۳. به جای گوشت می‌توانید در این خورشت از مرغ هم استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عوام الناس IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
    0 0
    ما گوجه سبز را وقتی ریز است و تازه به بازار آمده انتخاب می کنیم.
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
    2 0
    وای خدا لعنتتون نکنه گشنمه این چی بود دیدم؟
  • مهسا IR ۰۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
    0 0
    واقعا‌خوشمزه‌س.برای‌کسایی‌که به‌طعم‌غذاهای‌ترش‌علاقه‌دارن
  • هانده IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
    0 0
    واقعا عاشقش شدم . دلم خواست
  • حیدری IR ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
    0 0
    سلام ببخشیدگوجه سبز رد باهسته میریزین؟