طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشت‌ش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم.

حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشت‌ش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم.

مواد لازم:

  • کنگر:۱ کیلوگرم
  • گوشت ماهیچه: نیم کیلو
  • پیاز داغ: ۲ تا ۳ قاشق
  • آبغوره: نصف پیمانه
  • رب گوجه : ۲ ق س
  • غوره: ½ پیمانه
  • زعفران و دارچین: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • جعفری: ۱۰۰ گرم
  • نعناع: ۵۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گوشت را به مقداری زردچوبه آغشته کنید و در روغن سرخ کنید؛ بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب جوش داخل ظرف گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

۲. کنگرها را هم در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از نیم‌پز شدن گوشت، کنگرهای سرخ شده و نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت و کنگر کنار هم پخته شوند و در حین پخت فلفل و نمک را هم به آنها اضافه کنید.

۳. رب گوجه فرنگی و آبغوره را هم به همراه غوره به خورشت اضافه کنید و در آخر پیاز داغ، دارچین و زعفران را  داخل خورشت بریزید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عوام الناس IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
    0 0
    البته کنگر مقداری دیرپز است بنابراین باید فرصت بیشتری بدهید تا خورشت جابیفتد.