حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشتش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم.
مواد لازم:
- کنگر:۱ کیلوگرم
- گوشت ماهیچه: نیم کیلو
- پیاز داغ: ۲ تا ۳ قاشق
- آبغوره: نصف پیمانه
- رب گوجه : ۲ ق س
- غوره: ½ پیمانه
- زعفران و دارچین: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
- جعفری: ۱۰۰ گرم
- نعناع: ۵۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. گوشت را به مقداری زردچوبه آغشته کنید و در روغن سرخ کنید؛ بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب جوش داخل ظرف گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
۲. کنگرها را هم در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از نیمپز شدن گوشت، کنگرهای سرخ شده و نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت و کنگر کنار هم پخته شوند و در حین پخت فلفل و نمک را هم به آنها اضافه کنید.
۳. رب گوجه فرنگی و آبغوره را هم به همراه غوره به خورشت اضافه کنید و در آخر پیاز داغ، دارچین و زعفران را داخل خورشت بریزید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
نظر شما