فوت و فن‌های پخت فرنی؛ دسر جذاب برای سفره افطار

سفره افطار امشب‌تان را با یک فرنی جذاب، خوشمزه و هیجان‌انگیز کنید.

افطار کردن با فرنی گرم هم خشکی گلوی‌تان را از بین می‌برد هم معده‌تان را بعد از چندین ساعت خالی بودن اذیت نمی‌کند.

مواد لازم:

  • شیر: ۴ لیوان
  • آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب: نصف استکان
  • گلاب: نصف استکان
  • هل سائیده شده و پودر شده: نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری برای تزیین
  • دارچین و خلال پسته: برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت:

۱.  ابتدا شیر سرد را با لیوان‌های دسته‌دار که در تمامی خانه‌ها یافت می‌شود در قابلمه مورد نظر بریزید.

۲.  سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر و هل اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند. مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می‌شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

۳.  پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود. بعد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی به دست آید. فرنی را بایستی سریع در کاسه‌های کوچکی که از قبل آماده کرده‌اید، بریزید. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت‌تر می‌شود. پس وقتی از روی حرارت برمی‌دارید نه سفت و نه شل باشد.

فوت و فن‌ها:

- فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپز خانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.

- بجای شکر و پودر قند می‌توانید از عسل یا شیرین‌کننده‌های طبیعی دیگر استفاده کنید.

- اگر دوست داشته باشید فرنی شما زعفرانی یا شکلاتی شود هنگام اضافه کردن آرد به آن کمی زعفران یا پود کاکائو اضافه کنید.

- آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نشود.

- در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.

- برای تزیین فرنی می‌توانید از دارچین، گل سرخ ، خلال پسته، بادام، کنجد یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.