۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۰:۳۰
کد خبرنگار: 3075
کد خبر: 83755245
T T
۲۸ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه ماش پلو؛ مخصوص گیاه‌خوارها

۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۰:۳۰
کد خبر: 83755245
طرز تهیه ماش پلو؛ مخصوص گیاه‌خوارها

ماش پلو از آن غذاهایی است که هرکس با دستور پخت مخصوص به خودش درست می‌کند؛ با گوشت، بدون گوشت، با سبزی، بدون سبزی و .. . «ایرنا زندگی» اما طرز تهیه این غذا را بدون گوشت، با سبزی و مخصوص گیاه‌خوارها آموزش می‌دهد. غذایی ساده و سبک با مواد مغذی بسیار بالا.

ماش پلو از آن غذاهایی است که هرکس با دستور پخت مخصوص به خودش درست می‌کند؛ با گوشت، بدون گوشت، با سبزی، بدون سبزی و .. . «ایرنا زندگی» اما طرز تهیه این غذا را بدون گوشت، با سبزی و مخصوص گیاه‌خوارها آموزش می‌دهد. غذایی ساده و سبک با مواد مغذی بسیار بالا.

مواد لازم:

  • ماش: ۱ پیمانه
  • برنج: ۳ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • سبزی شوید خشک یا تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به مقدار دلخواه
  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع:  به مقدار لازم
  • کشمش (اختیاری): ½ پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در یک قابلمه ماش‌های پاک شده را با مقداری آب به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. لازم نیست ماش را بیش از حد بپزید چون در پلو له می‌شود. در یک ماهیتابه پیاز را نگینی به صورت خلالی نازک خرد کنید و با مقداری زردچوبه و نمک تفت دهید. در صورت تمایل کشمش را هم اضافه کنید و تفت دهید و روی کشمش و سایر مواد دارچین بریزید. اگر طعم کشمش را در پلو نمی‌پسندید فقط پیاز را با ادویه‌جاتی که گفتیم و نیز دارچین تفت دهید و کنار بگذارید. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. برنج را مثل همیشه بپزید و آبکش کنید. ماش و شوید خشک را با برنج آبکش مخلوط کنید.

۲. کف قابلمه مقداری روغن بریزید و کف آن را با سیب زمینی یا چند تکه نان بپوشانید. مخلوط برنج، ماش و شوید را در قابلمه بریزید اجازه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه پلو ماش دم بکشد. در پایان مقداری از روی برنج بردارید و با زعفران دم کرده مخلوط کنید. پلو ماش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با مخلوط پیاز داغ و کشمش، برنج زعفرانی تزیین کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
    1 0
    فقط زیاد ماش نخورید چون باعث کم خونی می شه.