خلق چیزکیک فرانسوی در آشپرخانه ایرانی

گاهی عکس شیرینی و کیک‌ها را در شیرینی فروشی یا اینستاگرام می‌بینیم؛ ولی هیچ‌کدام برایمان جذاب نیستند. حالا به فکر طعم جدیدی هستیم که ما را شگفت‌زده کند.

گاهی عکس شیرینی و کیک‌ها را در شیرینی فروشی یا اینستاگرام می‌بینیم؛ ولی هیچ‌کدام برایمان جذاب نیستند. دیگر مزه شیرین کاکائو و وانیل  ما را زده کرده است. قند و شکر علاوه‌بر اینکه چاق کننده هستند، سیستم ایمنی بدن را ضعیف هم می‌کنند. حالا به فکر طعم جدیدی هستیم که ما را شگفت‌زده کند. در همین لحظه «ایرنا زندگی» به کمک تنوع ذائقه‌ی ما آمده و دستور پخت چیز کیک فرانسوی را در آشپزخانه‌ی ایرانی گردآوری کرده است. دستور پخت این کیک از شکر به مقدار کمی استفاده شده  در ضمن پخت این چیزکیک احتیاجی به فر ندارد.

مواد لازم:

  • بیسکوییت پودر شده: یک + یک‌دوم پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: یک‌سوم پیمانه
  • دارچین: یک‌دوم قاشق‌ چای‌خوری 
  • کره آب‌شده: یک‌دوم پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۲ غالب
  • آب‌لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری
  • خامه هم‌زده و غلیظ: ۲ پیمانه
  • توت فرنگی یا مربای آلبالو برای تزئین: ۲ پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

شما برای تهیه این چیز کیک فقط به یک قالب کیک‌پزی احتیاج دارید؛ زیرا در قالب‌های کیک‌پزی بعد از فرم‌دهی کیک، می‌توانید به راحتی به اصطلاح کمربند دور قالب را باز کرده و کیک را خارج کنید.

۱. ابتدا کره و پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کرده و در قالب ریخته سپس به کمک یک استکان یا قاشق آن را صاف و فشرده کنید. قالق را برای مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۲. حالا یک کاسه بزرگ برداشته  و خامه، پنیر خامه‌ای و آبلیمو را بهم بزنید. ترجیحا با هم‌زن برقی انجام دهید. سپس دارچین و آبلیمو را اضافه کنید و مواد را یک دست کنید.

۳. حالا قالب را از یخچال در آورید و مواد را روی‌ آن بریزید. مواد را به طور یکسان همه جای‌ قالی با لیسک پخش کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۴. حالا کمربند دور قالب را باز کنید و چیزکیک را برش دهید. روی هر برش برای تزئین از توت فرنگی‌ خوردشده یا آلبالو استفاده کنید، نوش جان.

در این‌باره بخوانید:

دستور پخت ۹ کوکی‌ دلچسب و داغ در خانه

هوس بستنی شکلاتی کرده‌اید؟ در خانه دست به کار شوید

برداشتی از: تیست آو هوم

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =