۲۸ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۰۰
کد خبرنگار: 3067
کد خبر: 83747467
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دورکاری و دردسرهایش؛ راه‌حل‌هایی برای مشکلات کار در منزل

سراغ کارهای خود می‌روید. اینترنت سرعت خوبی ندارد، از امتحان کردن نرم‌افزارهای جدید کلافه شده‌اید یا کار کردن با وب‌کم خسته‌کننده است. شاید کار کردن در خانه آن‌قدرها هم راحت به نظر نرسد.

 کار کردن در خانه به خاطر شیوع کرونا ممکن است خیلی تجملاتی به نظر برسد، آزادی در پختن ناهار، وسط کار سراغ لباسشویی رفتن، خلاص شدن از دست دردسرهای کار تیمی و خیلی چیزهای دیگر. اما این همه ماجرا نیست، سرعت اینترنت ممکن است پایین بیاید، با نرم‌افزارهای کاری جدید ارتباط نمی‌گیرید یا با موس خود مشکل دارید. همه این‌ها ممکن است بر عملکرد شما تأثیرگذار باشد.

اینجا است که می‌فهمیم بدون داشتن کیفیت لازم در بخش فناوری چقدر کار کردن سخت است. رایج‌ترین مشکلات فنی حین کار در خانه اتصالات اینترنتی غیر قابل اعتماد، کیفیت پایین تماس‌های تصویری و برنامه‌ها و نرم‌افزارهای گیج‌کننده هستند. گاهی وقت‌ها با حجم انبوهی از نرم‌افزارها مواجه می‌شویم که هر کدام فقط یکی از کارهای ما را راه می‌اندازند و ممکن است یادگیری هرکدام از آن‌ها زمان زیادی را تلف کند. کسانی که سال‌ها است تجربۀ دورکاری دارند به ما نشان می‌دهند که راه حل‌های متعددی برای حل مشکلات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری وجود دارد. یکی از مهم‌ترین توصیه‌ها این است که هرچه ابزارها و نرم‌افزارهای مورد استفاده کمتر باشند، کیفیت و تمرکز در کار بیشتر می‌شود. در ادامه توصیه‌هایی فنی برای شما داریم که دورکاری را برای شما راحت‌تر می‌کنند.

یک بخش مهم؛ اینترنت

گاهی وقت‌ها اتصال وای فای شما در یک اتاق قوی است و در یک اتاق دیگر ضعیف. به این نکته حتماً توجه کنید چراکه جابه‌جا شدن شما در خانه روی کیفیت و کمیت کارتان با توجه به سرعت اینترنت اثر می‌گذارد. یکی از راه‌ها این است که مودم خودتان را در جای مناسبتری قرار بدهید. چند جای مختلف را بررسی کنید و مودم را در بهترین نقطه منزل از جهت آنتن دهی قرار دهید. راه دیگر استفاده از تقویت‌کننده‌های آنتن‌دهی است. بهتر است به وسیله کابل به اینترنت وصل شوید. یعنی کامپیوتر خود را مستقیماً به مودم وصل کنید با این کار شما اینترت باثبات‌تری خواهید داشت.
نکتۀ دیگری که باید به آن توجه کنید نوع بسته‌ای است که از آن استفاده می‌کنید. شرکت‌های مختلف بسته‌های اینترنتی مختلفی با پهنای باندهای متفاوت ارائه می‌کنند. سرعت پایین شما ممکن است به خاطر نوع بسته‌ای باشد که استفاده می‌کنید. برای همین می‌توانید با اپراتوری که از آنجا اینترنت می‌خرید تماس بگیرید و پر سرعت‌ترین اینترنتی که می‌توانید را خریداری کنید.
کیفیت مودم نیز از اهمیت برخوردار است. ممکن است مودم شما قدیمی باشد یا کیفیت مناسبی نداشته باشد. برای همین ارتقای مودم  می‌تواند راه دیگری باشد برای بالاتر بردن سرعت اینترنت. همچنین در حین انجام کار بهتر است چند نفر به وای فای شما وصل نباشند، اتصال همزمان چند نفر سرعت اینترنت شما را پایین می‌آورد و کیفیت کار شما را تحت تأثیر قرار می­دهد.

اما با این همه باید اذعان کرد که در پی بروز بیماری کرونا سرعت اینترنت در کل جهان تحت تاثیر قرار گرفته است چراکه تعداد کاربران آنلاین بیشتر شده است و استفاده از آن به حد بسیار بالاتری نسبت به زمان‌های عادیتر رسیده است. یکی از مهمترین جایگزین‌ها استفاده از هات اسپات است. در مواقع ضروری با فعال کردن هات اسپات تلفن همراه می‌توانید گوشی خود را به مودم تبدیل کنید. هرچند این کار فشار زیادی به باتری وارد می‌کند و بهتر است به صورت مداوم از آن استفاده نشود اما یکی از بهترین گزینه‌ها برای زمانی که اینترنت قطع می‌شود استفاده از این مورد است.

صدا و تصویر

از دیگر مسائلی که می‌تواند دورکاری را تحت تاثیر قرار دهد اندازه صفحه نمایش یا کیفیت آن است. در بسیاری از موارد صفحه نمایش کوچک یا بی‌کیفیت می‌تواند محدودیت‌های زیادی به بار بیاورد برای این کار توصیه می‌شود که از یک صفحه نمایش بهتر استفاده کنید. شما می‌توانید لپ‌تاپ یا کامپیوتر خود را به LCD یا LED متصل کنید و از این طریق کیفیت بصری را بهتر کنید.

مشکل رایج دیگری که وجود دارد مسئله صدا و نویز است. بی‌کیفیت بودن میکروفون رایج‌ترین دلیل این مشکل است. همین مسئله در مورد کیفیت تصویر هم وجود دارد که غالباً به عملکرد وب‌کم شما برمی‌گردد. برای حل این دو مشکل بهتر است از میکروفون‌هایی که مجهز به نویزگیر هستند استفاده کنید. اگر در خانه‌ای پر سروصدا زندگی می‌کنید که کار کردن و ارتباط برقرار کردن را برای شما دشوار می‌کند می‌توانید از هدفون‌های بدون سروصدا استفاده کنید. این هدفون‌ها صدای محیط را به حداقل ممکن می‌رسانند و کار کردن و ارتباط گرفتن را برای شما راحت‌تر می‌کنند.

خستگی‌های بدنی

کار مداوم پشت کامپیوترهایی که تحرک ما را محدود می‌کنند می‌تواند منجر به دردهایی در مچ، کمر و گردن شود و در بلند مدت می‌تواند به بیماری‌هایی همچون آرتروز منجر شود. اگر زیاد تایپ می‌کنید استفاده از صفحه کلید آرگونومیک می‌تواند راهگشا باشد. صفحه کلیدهای آرگونومیک مچ دست را در حالت درستی قرار می‌دهد و در کاهش مشکلات اسکلتی مفیدند. استفاده از موس‌ و کیبورد بی‌سیم هم قدرت تحرک بیشتری به شما می‌دهد و هم مجبور نیستید در یک حالت ثابت به مدت طولانی کار کنید. ترکیب صفحه نمایش بزرگ با موس و صفحه‌کلید بی‌سیم و آرگونومیک می‌تواند تجربه دورکاری را بسیار راحت‌تر کند. البته صندلی را فراموش نکنید. صندلی غیر استاندارد می‌تواند مشکلات اسکلتی زیادی به بار بیاورد برای همین داشتن یک صندلی اداری استاندارد و میز متناسب با آن برای دورکاری به مدت طولانی ضروری است.

در این‌باره بخوانید:

پس از تعطیلات عید چگونه خود را برای برگشتن به کار آماده کنیم؟

 با این اپلیکیشن‌های رایگان، باشگاه را به خانه بیاورید

کار تیمی و دورکاری

یکی از عمده‌ترین مشکلاتی که  در هنگام دورکاری بوجود می‌آید ایجاد اختلال در انجام کار تیمی است. خوشبختانه نرم‌افزارهای متعددی برای انجام ویدئوکنفرانس وجود دارند که استفاده از آن راحت است و با کیفیت نسبتاً مناسبی نیز کار را پیش می‌برند. توصیه ما استفاده از این نرم‌افزارها است. وقتی برای انجام کارتان نیاز دارید با چند نفر هماهنگ باشید تماس‌های مکرر می‌تواند شما را خسته و عصبی کند برای همین ضروری است که از این نرم‌افزارها استفاده کنید تا بتوانید با همکارانتان در ارتباط باشید. برنامه‌های همکاری گروهی در به اشتراک گذاشتن فایل، ویرایش و سایر هماهنگی‌ها می‌تواند راه‌گشا باشد. نکته مهم این است که با همکاران خود بر سر استفاده از برنامه‌ها به توافق برسید چرا که همه افراد سواد فناوری یکسانی ندارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.