حالا که کمترین تفریح این روزهای خانهنشینیمان، آشپزی و شیرینیپزی است، ما در «ایرنا زندگی» به شما کمک میکنیم تا تمام فوت و فنهایی که تا پیش از این نمیدانستید را یاد بگیرید و از این فرصت برای کشف استعدادهایتان استفاده کنید. شیرینیپزی هم یکی از این رده آموزشهاست که هرچند از آشپزی سختتر است اما کافی است کمی دقت و حوصله به خرج دهیم و بهترینها را درست کنیم. خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از این فوت و فنهاست که تا پیش از این یا از قنادی تهیه میکردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده میخریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی میتوانیم این خامه را در خانه درست کنیم.
مواد لازم:
- خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.
۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.
۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.
۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.
فوت و فنها:
- با توجه به ذائقه و سلیقهتان میتوانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.
– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر میشود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.
– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.
– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.
– اگر میخواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.
– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.
نظر شما