فوت و فن تهیه خامه قنادی در خانه؛ تجربه‌ای لذت‌بخش

خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فن‌هایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می‌کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می‌خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

حالا که کم‌ترین تفریح این روزهای خانه‌نشینی‌مان، آشپزی و شیرینی‌پزی است، ما در «ایرنا زندگی» به شما کمک می‌کنیم تا تمام فوت و فن‌هایی که تا پیش از این نمی‌دانستید را یاد بگیرید و از این فرصت برای کشف استعدادهایتان استفاده کنید. شیرینی‌پزی هم یکی از این رده آموزش‌هاست که هرچند از آشپزی سخت‌تر است اما کافی است کمی دقت و حوصله به خرج دهیم و بهترین‌ها را درست کنیم. خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از این فوت و فن‌هاست که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می‌کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می‌خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

مواد لازم:

  • خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

فوت و فن‌ها:

- با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

– اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • حمید شکروی IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    4 6
    من شنیدم بجای خامه از مالت استفاده میشود و دیگر خامه استفاده نمکنند
    • لپ تاپ IR ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
      0 0
      اصلا
    • لپ تاپ IR ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
      0 0
      اصلا
    • IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
      1 0
      اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
  • Mohadeseh IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    7 4
    بسیار عالی👏
  • IR ۱۵:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    13 7
    سلام میشه بگید ازخامه منظورتون پنیرخامه ای هست یاخامه پاکتی صبحانه من بااین روش هاکه گفتید چندمرتبه درست کردم بعدروکیک انگاراب میشه مثل خامه خریدنیانمیشه اخرش باپنیرخامه ای کوچولو هم امتحان کردم نشد میشه جوابمو بدید اشکالم از کجاست مرسی
  • مجتبی IR ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
    7 8
    سلام من طبق دستور رزا منتظمی درست کردم خامه صبحانه از این صورتی ها ریختم به اندازه هر هفتاد و پنجگرم خامه بیست و پنج گرم خاکه قند ریختم و اندازه هر هفتاد و پنج گرم خامه یک عدد سفیده تخم مرغ و به اندازه شش تا سفیده تخم مرغ که ریختم هم پنجاه گرم خاکه قند ریختم همراه با پودر کاکائو و وانیل . مزش خیلی عالی شد ولی فرم نگرفت روش کارمم اینجوری بود که توی یک ظرف یخ ریختم یه قابلمه داخلش گذاشتم خامه و وانیل و خاکه قند رو داخلش زدم تا حدی که وقتی با قاشق روش خط انداختم خطش از بین نرفت و توی یک ظرف دیگه سفیده تخم مرغ و خاک قند رو مخلوط کردم تا کاملا سفت شد و از ظرف نمیریخت بعد با خامه قاطی کردم پودر کاکائو هم ریختم خوب مخلوطش کردم اولش به ظاهر خوب بود خیلی هم شل نبود ولی برای پخش کردن روی کیک احساس کردم قوام لازم رو نداره و مثل خامه های کیک های قنادی سفت نبود. ایراد کار چی میتونه باشه؟ درضمن کیک اسفنجی هم عالی در اومد ولی خیلی بوی زرده تخم مرغ میداد با اینکه یه قاشق چایخوری توش وانیل ریخته بودم و موقع پخت بوی وانیلش خیلی زیاد بود
  • للللللللللل IR ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
    2 4
    بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد ب د
    • لپ تاپ IR ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
      1 1
      حتما تو بلد نیستی
  • .... IR ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
    1 1
    عالی
  • لپ تاپ IR ۱۵:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
    1 0
    خوبه عالی
  • Hor IR ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
    0 0
    سلام وقت میشه بجای استفاده از همزن از مخلوط کن استفاده کرد؟؟؟