کره به دلیل عطر و طعمی که دارد، مزه خوبی به غذاها و شیرینیها میدهد و بسیاری عاشق ترکیب آن در خوراکیها هستند. شما هم از طعم کره لذت میبرید؟ شاید اگر بدانید که نحوه پخت این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار چقدر ساده است، شما هم بخواهید همراه ما باشید تا با طرز پخت شیرینی کرهای آشنا شوید.
مواد لازم:
- آرد: ۲ پیمانه
- کره: ۲۲۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- شکر: ۱ پیمانه
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. همه مواد را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. کره نرم شده در دمای آشپزخانه را همراه شکر داخل یک کاسه بریزید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید. حالا تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد و نمک الک شده را کمکم به مواد بیافزایید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
۲. خمیر را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کمی سفت و برای قالب زدن آماده شود. (اگر خمیر در فریزر قرار نگیرد به خاطر وجود کره، شیرینیها هنگام پخت وا میروند.) خمیر را از فریزر بیرون آورده و روی سطحی با ضخامت یک سانتیمتر صاف کنید و قالب بزنید. میتوانید از قالبهایی با شکلهای مختلف استفاده کنید.
۳. فر را روشن کنید و بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید یا با روغن سینی را چرب کنید. خمیرهای قالب زده شده را روی سینی با کمی فاصله از یکدیگر بچینید. میتوانید خمیر را داخل قیف ریخته و به شکل شکوفه روی سینی طرح بزنید.
۴. حالا سینی را داخل فر از پیش گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا روی شیرینیها طلایی شوند. پس از آن سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینیها کاملا سرد شود در غیر این صورت احتمال خرد شدن شیرینیها زیاد است.
۵. میتوانید از زعفران، دارچین یا پودرکاکائو برای رنگ و طعم دادن به شیرینی استفاده کنید. شیرینی کرهای را میتوانید در ظرف در بسته به مدت ۱۰ روز در دمای خانه نگهداری کنید.
نظر شما