از روزی که جاروهای شارژی با توانی محدود و امکاناتی بسیار محدودتر صرفا برای جمع کردن زبالههای خرد آشپزخانه وارد بازار شدند، زمان زیادی میگذرد. نسل جدید این محصولات حالا میتوانند به راحتی با جاروهای برقی رقابت کند. این محصولات، سبک هستند و به راحتی حمل میشوند. در هر کنجی قرار میگیرند و قابلیت استفاده در هر محیطی را دارند، از گوشه کابینت تا درز صندلی خودرو. حالا که از مزایای جارو شارژی سخن گفتیم، خوب است به این سوال پاسخ دهیم که هنگام خرید این محصول باید به چه نکاتی توجه کرد؟
دستی بخریم یا عصایی؟
جاروهای شارژی دستی، نخستین مدل از جاروهای شارژی هستند که به بازار آمدند. این جاروها ابعاد کوچکی دارند و به راحتی میتوان از آن برای جارو کردن منافذ و حفرهها استفاده کرد. کار با آنها آسان است، جابهجایی آن دشوار نیست و جای کمی را اشغال میکنند و البته قیمت مناسبتری دارند. جاروهای عصایی اما امکانات بیشتری دارند. اکثر جاروهای عصایی هم قابلیت استفاده به صورت عصایی را دارند و هم به جاروهای دستی تبدیل میشوند. اگر چه مدل عصایی نسل جدید جارو شارژی به حساب میآید اما بیشتر شکل و شمایل یک جارو برقی را دارد. اگر میخواهید در هزینهها صرفه جویی کنید، جارو دستی انتخاب مناسبی است.
خاکی یا آبی؟
نسل اول جاروهای شارژی تنها قابلیت جذب خاک را داشتند، اما با پیشرفت تکنولوژی آنها دو منظوره شدند. جاروهای دو منظوره که قابلیت مکش خاک و آب را دارند نسبت به مدلهای تک منظوره قیمت بالاتری دارند. پس اگر طبق حساب و کتابهایتان قرار نبود، هزینه بالایی برای خرید جارو شارژی بپردازید، حتما مدل یک منظوره را انتخاب کنید. سخت نگیرید، مایعات روی سطوح را با یک دستمال هم میتوان پاک کرد. اما اگر هزینه برایتان مطرح نیست، شک نکنید که دو منظورهها جذابترند.
قیمت مناسب یعنی چند؟
مدلهای مختلف جارو شارژی را میتوانید از ۲۰۰ هزار تومان تا ۶ میلیون تومان خریداری کنید. اما دو نکته در خصوص قیمت جاروهای شارژی مهم است. بخشی از گرانی قیمت، به میزان امکانات و قابلیتهای آن بستگی دارد که اگر به هر کدام از این امکانات نیاز نداشتید میتوانید، حذف کنید. اما بخش دیگری از گرانی به کیفیت محصول و اعتبار برند مربوط میشود که تاکید ما بر این است تا میتوانید در این مورد سختگیری نشان دهید و از خرید جارو با برندهای ناشناس و متفرقه اجتناب کنید.
نظر شما