با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد؛ سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند.

سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند و در انواع برندهای مختلف هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم.

مواد لازم برای سس خردل با سرکه:

  • دانه خردل سفید: ۱ ق سوپ‌خوری
  • سرکه: ۱ ق چای‌خوری
  • آب سرد: ۱ ق چای‌خوری
  • شکر: ۱ ق چای‌خوری
  • فلفل: به مقدار نیاز

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.

۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

مواد لازم برای سس خردل با خامه:

  • پودر خردل: ۲ ق سوپ‌خوری
  • خامه: ۴ ق سوپ‌خوری
  • آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
  • فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ ق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.

۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Ha AE ۲۲:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۳۰
    1 0
    درست کردم خوشمزه شد..