طرز تهیه خورشت گل کلم؛ طعمی جدید و جذاب

احتمالا وقتی تیتر این گزارش را دیدید تعجب کردید که مگر با گل کلم خورشت هم درست می‌کنند؟ بله و طعم بسیار متفاوت و جذابی دارد.

احتمالا وقتی تیتر این گزارش را دیدید تعجب کردید که مگر با گل کلم خورشت هم درست می‌کنند؟ بله و طعم بسیار متفاوت و جذابی دارد. «ایرنا زندگی» در این گزارش به شما آموزش می‌دهد چطور این خورشت را درست کنید و از یکنواختی برنامه غذایی‌تان خارج شوید.

مواد لازم:

  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • گل کلم کوچک: ۱ عدد
  • آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه خورشت گل کلم ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس قابلمه‌ای را که برای پخت خورشت در نظر گرفته‌اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۲. پس از اینکه پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به صورت قورمه‌ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

۳. گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را مجددا تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.

۴. تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می‌شود که خورشت در پایان پخت رنگ بهتری بگیرد. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید. حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.

۵. در مرحله بعدی باید گل کلم را آماده کنید برای این منظور گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید. (خیلی ریز خرد نکنید چون باعث می‌شود سریع له شود و ظاهر خورشت را خراب کند.) مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و گل کلم را تفت دهید تا طلایی شود.

۶. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، گل کلم را به همراه مقداری نمک و آبغوره به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. در صورتی که می‌خواهید خورشت‌تان کمی ترش‌تر شود می‌توانید از ۱ قاشق سوپخوری گرد لیموعمانی هم استفاده کنید.

۷. نکته مهم دیگر در مورد این خورشت این است که پس از اینکه گل کلم را به خورش اضافه کردید خورش نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چون بافت لطیف گل کلم ممکن است له شود. پس از اینکه خورشت آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
    1 2
    سلام اگر گوشت قرمز استفاده بشه باید از اول رب نریزی.ولی اگر این خورشت شما گوشت مرغ باشه توضیحات شما بسیار خوب و عالی است. چون رب اگر زیاد بپزه تلخ میشه
  • IR ۱۷:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
    3 1
    باتشکر ازمطالبی که نشرمیدهید ،آشپزکلم هاروسوزنده بود وقابلمه خیلی کثیف بود
  • آوا صبوری IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
    4 0
    این خورشت همیشه توی کرمانشاه درست میشده ومن از وقتی که یاددادرم خورشت گل کلم توی خانواده وشهرمون۱۱۷ پخته می شده
  • IR ۲۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
    4 1
    زحمت کشیدی ما خودمان بلد بودیم همیشه درست میکنیم 😕 یاد بگیر با تخم مرغ هم خوشمزه میشه
  • سهیلا IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۴
    2 2
    بسیار عالی بود.ی جور دیگه هم هست ک گل کرمها رو ریز میکنیم بعد در روغن تفت میدیم ک ترم بشه بعد زردچوبه و نمک هم میزنیم و تخم مرغ ب تعداد کم اضافه میکنیم وبا اب نارنج میل کنید خیلی خوشمزه هستش .در ضمن موقع سرخ کردن درب ظرف رو نمی گذاریم
  • کرجی IR ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۴
    4 1
    گل کلم فقط تو ترشی خوشمزع میشه حیف اون گوشت که اینجوری هدر برع بعدشم اشپزباشی کلمات سوخته😂😐