طرز تهیه شوربا؛ بهترین آش برای سرماخوردگی

حالا که ویروس کرونا هر لحظه به ما نزدیک‌تر می‌شود و سرمای زمستان هم زمینه انواع سرماخوردگی‌ها و ویروس‌ها را فراهم کرده، بهترین راه پیشگیری و مراقبت از خودمان است. علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، غذاهایی که می‌خوریم هم اهمیت زیادی دارند.

حالا که ویروس کرونا هر لحظه به ما نزدیک‌تر می‌شود و سرمای زمستان هم زمینه انواع سرماخوردگی‌ها و ویروس‌ها را فراهم کرده، بهترین راه پیشگیری و مراقبت از خودمان است. علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، غذاهایی که می‌خوریم هم اهمیت زیادی دارند. انواع سوپ و آش‌ها که منبعی از انواع ویتامین‌هاست بهترین وعده‌های غذایی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن ما هستند. آش شوربا هم یکی از این غذاهاست که به دلیل موادغذایی زیاد و مقوی که در آن هست، برای جلوگیری از انواع سرماخوردگی‌ها بسیار مفید است.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • برنج نیم دانه و ماش و لپه: از هر کدام ۱/۳پیمانه
  • سبزی آش خرد شده: ۳۵۰ گرم
  • شلغم درشت: یک عدد

 طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در کاسه‌ای بریزید. یکی از پیازها را در گوشت رنده کنید و ورز دهید و از مخلوط به دست آمده قلقلی‌های کوچک درست کنید و کنار بگذارید. برنج، ماش و لپه را خوب بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. پیاز باقی مانده را ریز خرد کرده و اضافه کنید. گوشت‌ها را در آش در حال جوش بیندازید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید. شلغم را با رنده ریز رنده کنید و به همراه سبزی آش به آش اضافه کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • دیوونه IR ۱۹:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
    3 2
    ممنون عالی بود