طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت

خطه گیلان هرچند به کباب‌هایش معروف است اما وقتی نگاهی به سفره غذایی‌شان می‌کنیم، می‌بینیم که بخش زیادی از عادات غذایی‌شان شامل وعده‌های گیاهی می‌شود.

خطه گیلان هرچند به کباب‌هایش معروف است اما وقتی نگاهی به سفره غذایی‌شان می‌کنیم، می‌بینیم که بخش زیادی از عادات غذایی‌شان شامل وعده‌های گیاهی می‌شود. کال کباب هم یکی از غذاهای گیاهی خطه گیلان است که بادمجان بخش اصلی آن را تشکیل می‌دهد.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۱ کیلوگرم
  • رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
  • گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: ۱ قاشق چایخوری
  • سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴ حبه رنده شده

طرز تهیه و دستور پخت:

۱.  ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.