طرز تهیه عدس پلو؛ وقتی کشمش‌های پلویی معجزه می‌کنند

عدس‌پلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد.

عدس‌پلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد. به همین منظور «ایرنا زندگی» دستور پخت یک عدس‌پلوی جذاب و هیجان‌انگیز را آماده کرده است.

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • عدس: ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • کشمش پلویی: ۱ پیمانه
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخ‌شدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته شود. مقداری رب گوجه‌فرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روغن بیندازند.

۲. عدس پخته‌شده را با برنج آبکش کنید.

۳. در ظرف جداگانه‌ای کشمش و مقداری پیاز سرخ‌شده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.

۴. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابه‌لای برنج دم کنید.

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ

طرز تهیه شامی کباب؛ با طعم‌ها بازی کنید

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha