طرز تهیه باباغنوش؛ یک غذای لبنانی

باباغنوش یکی از غذاهای لبنانی است که اتفاقا بین ما ایرانی طرفدار زیاد دارد. ترکیبی از سیر و بادمجان که شبیه به غذاهای خطه گیلان است.

برنامه غذایی ما ایرانی‌ها هرچند خیلی متفاوت است اما بعد از مدتی تکراری می‌شود و دلمان می‌خواهد غذاهای جدید را امتحان کنیم. باباغنوش یکی از غذاهای لبنانی است که اتفاقا بین ما ایرانی طرفدار زیاد دارد. ترکیبی از سیر و بادمجان که شبیه به غذاهای خطه گیلان است. باباغنوش خیلی راحت و سریع درست می‌شود و می‌توانید از طعم جدید آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • سیر: ۶ حبه
  • پیازچه: ۴ عدد
  • بادمجان: ۶ عدد
  • زیتون: برای تزیین
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • ارده: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را تمیز می‌شوییم، سپس روی اجاق گاز یا منقل ذغالی به صورت کبابی می‌پزیم. برای راحت‌تر کباب کردن بادمجان‌ها می‌توانید چدن‌های روی اجاق گاز را بر دارید سپس به راحتی و با سرعت بیشتری همه قسمت‌های بادمجان‌ها را کبابی کنید.

۲. آن وقت در قابلمه‌ای بزرگ آب سرد می‌ریزیم و به مدت ۵ دقیقه بادمجان‌های کبابی شده را داخل آن قرار می‌دهیم و بعد از آب بیرون می‌آوریم و پوست روی آنها که سوخته شده است را جدا می‌کنیم و در آبکشی بادمجان‌ها را می گذاریم تا آب اضافه آنها بیرون بیاید.

۳. سپس بادمجان‌ها را در میکسر قرار می‌دهیم و ارده، پیازچه، آب لیمو و سیر پوست گرفته را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل میکس می‌ریزیم و می‌گذاریم تا خوب مخلوط و میکس شوند. اگر میکسر در دسترس نداشتید بادمجان‌ها و سیر را با گوشتکوب له می‌کنیم و پیازچه را ریز ریز خرد می‌کنیم.. بابا غنوش آماده شده را در ظرف می‌ریزیم و با روغن زیتون تزئین می‌کنیم. به جای روغن زیتون می‌توانید دانه‌های انار را نیز جایگزین کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Farnaz IR ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۲
    0 0
    هنوز درست نکردم
  • شمیلا IR ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۲
    0 2
    مثل کاله کباب ما شمالی هاست. البته ما مغز گردو می ریزیم با آب انار ترش یا دانه های له شده ی انارترش. البته بدون پیازچه و آب لیمو. شاید کسانی که ترشی ندارند از آب لیمو استفاده کنند.