طرز تهیه چیز کیک انار؛ برای شب یلدا آماده شوید

بلندترین شب سال بهانه‌ای است برای دورهمی و این جمع‌شدن‌ها بهانه‌ای است برای درست‌کردن خوراکی‌ها و غذاهای جذاب. دسرها هم به دلیل تنوع زیادی که دارند، راه را برای این شب‌نشینی هموار می‌کنند و می‌شود انواع و اقسام آنها را در کمترین زمان ممکن درست کرد.

«ایرنا زندگی» تا شب یلدا همه چیزهایی که فکرش را بکنید برای شما آماده می‌کند. سومین آموزش هم مربوط چیزکیک انار است که می‌توانید برای شب یلدا درست کنید.

مواد لازم:

دانه انار:  ۱ انار کامل

پنیر خامه‌ای:  ۴۰۰ گرم

خامه:  ۲۰۰ گرم

ژلاتین:  ۱ قاشق مرباخوری

وانیل:  ۱/۴ قاشق چای‌خوری

ژله انار:  ۱ بسته

بیسکویت نرم پودر شده:  ۲۲۰ گرم

کره آب‌شده:  ۱۵۰ گرم

پودر قند:  ۲ قاشق غذاخوری

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه انواع ژله هندوانه‌ای برای شب یلدا

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. بیسکوییت را کاملا پودر کنید (بهتر است از بیسکوییت پتی‌بور استفاده کنید). کره آب‌کرده را بگذارید کمی خنک شود و بعد آن را با بیسکوییت خوب مخلوط کنید و کف یک قالب کمردار (کمربندی) خوب پهن و پرس کنید، ۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خوب سفت شود. پنیر خامه‌ای را با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود. پودر قند و خامه را نیز کاملا هم بزنید تا یکدست شود و فرم بگیرد، وقتی سفت شد به پنیر خامه‌ای اضافه کنید. می‌توانید بین مواد پنیر و خامه کمی وانیل نیز اضافه کنید و با خامه بزنید.

۲. پودر ژلاتین را با ١ پیمانه آب داغ حل کنید و به روش بن‌ماری روی بخار آب (ظرف را روی کتری حاوی آب جوش بگذارید) هم بزنید تا کاملا شفاف شود و بگذارید خنک شود. سپس به مایه کرمی اضافه کرده با همزن خوب بزنید تا کاملا مخلوط شوند. بعد کرم را روی بیسکویت بریزید و خوب روی آن را صاف کرده، بگذارید مجددا داخل یخچال تا خودش را بگیرد.  در این فاصله ژله را به روش درج شده در پشت جلد آن درست کنید و بگذارید کمی خنک شود.

۳. دانه‌های انار را روی کرم خوب پخش کنید، سپس ژله خنک شده را به آرامی با قاشق روی دانه‌های انار بریزید تا به خامه فشار وارد نشود و خامه‌ها بالا نیایند. چیز کیک را داخل یخچال به مدت ۵ ساعت بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.