کدو حلوایی از آن دسته صیفیجات است که کمتر مورد استقبال قرار گرفته و جای کمتری در وعدههای غذایی دارد. از طرفی دیگر به عنوان یک وسیله تزیینی در خانهها هست و با رنگ جذابی که دارد ترکیب خوبی را برای چیدمان ایجاد میکند؛ اما کدو حلوایی بهخاطر طعم شیرینی که دارد میتواند در انواع غذاها استفاده شود و ترکیب متفاوت و لذیذی را بسازد. یکی از این غذاها که کدو حلوایی عنصر اصلی آن است، خورش کدو حلوایی است که به راحتی هم درست میشود.
مواد لازم:
- مرغ:۴تکه دلخواه (این خورش را میتوانید با گوشت هم درست کنید)
- آلو: ۱۰۰گرم
- کدوحلوایی تکه شده پخته:۲۰۰گرم
- رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق سوپخوری
- روغن: ۴ قاشق سوپخوری
- پیاز: ۲عدد متوس
- دارچین، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. یک عدد پیاز را به همراه تکههای مرغ و یک عدد هویج متوسط و ۳ ساقه کرفس با ۲ پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
۲. پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویهها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.
۳. در نهایت آبمرغ را کنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای ۳۰ دقیقه جا بیفتد. تکههای پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون همزدن بگذارید تا ۱۰ دقیقه با خورش جوش خورده و بهاصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.
۴. در هنگام سرو، تکههای کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکههای کدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه خورشت به؛ اگر دنبال تنوع هستید!
فوت و فن تهیه خورشت کرفس؛ در مصرف آب در این خورشت صرفهجوییکنید!
نظر شما