طرز تهیه تیرامیسو؛ در خانه دست به کار شوید

اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

«من را بالا بکش» یا تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که چند سالی است بین ما ایرانی‌ها محبوبیت زیادی پیدا کرده است و در انواع کافه‌ها و قنادی‌ها به چشم می‌خورد. این دسر را اما در خانه هم می‌توان به راحتی درست کرد و از طعم آن لذت برد. اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: نصف فنجان

قهوه: سه‌چهارم فنجان

پودر کاکائو: به مقدار کم

پنیر ماسکارپونه: ۴ پیمانه

شکلات تیره رنده‌شده: ۲ فنجان

بیسکوییت لیدی فینگر: ۱ بسته بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ۱۸۰ میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

۲. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

۳. در کاسه ای بزرگ دیگر، ۴ زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی به‌دست بیاید، بزنید.

۴. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.

۵. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

۶. یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آنها را با قهوه خیس کنید.

۷. روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

۸. سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

۹. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =