۳ آبان ۱۳۹۸، ۶:۴۰
کد خبر: 83529515
T T
۱۲۱ نفر

برچسب‌ها

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر!

۳ آبان ۱۳۹۸، ۶:۴۰
کد خبر: 83529515
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر!

این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می‌شود و کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید تا بهترین کیک اسفنجی را در خانه درست کنید.

کیک اسفنجی همیشه جزو پرطرفدارین‌ترین و البته سخت‌ترین کیک‌ها بوده است؛ اما روش‌های متفاوتی برای پخت نیز دارد که می‌شود آن را به راحتی در خانه درست کرد و نگران خراب‌شدنش نبود. کیک اسفنجی را می‌شود بعد از پخت با انواع خامه‌ها تزیین کرد و یک دورهمی جذاب و متفاوت ترتیب داد. این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می‌شود و کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید تا بهترین کیک اسفنجی را در خانه درست کنید.

مواد اولیه:

تخم مرغ: ۶ عدد

آرد: ۲ پیمانه

آب سرد: یک‌چهارم پیمانه

شکر ۱ پیمانه

روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

عسل : ۱ قاشق سوپ‌خوری (به دلخواه)

بکینگ پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

نمک: یک پنس

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا می‌کنیم (در این دستور برعکس دستور بقیه کیک‌ها که توصیه می‌شود مواد به دمای محیط رسیده باشند تخم مرغ‌ها باید سرد سرد باشند)

۲. ابتدا تمام مواد لازم را روی میز کار آماده می‌کنیم. در یک ظرف بزرگ‌تر آب سرد و عسل را با هم مخلوط می‌کنیم. حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل و یک پنس نمک را ۲ تا ۳ بار الک می‌کنیم. سپس سفیده‌های خنک را با دور تند همزن می‌زنیم تا سفید شود و پف کند. (ظرفی که سفیده در آن ریخته می‌شود و تیغه‌های همزن باید کاملا تمیز و خشک باشند)

۳. سپس شکر دانه ریز را به سفیده‌ها اضافه کرده و حدود ۳ الی 4 دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم. سپس دور همزن را کند کرده و زرده‌ها رو یکی یکی به سفیده‌ها اضافه می‌کنیم و بعد از مخلوط شدن زرده‌ها مجددا دور همزن را زیاد کرده و حدود ۱ تا ۲ دقیقه مواد را می‌زنیم. حالا دیگر همزن را کنار بگذارید. تخم مرغ‌ها و شکر زده شده را به ظرف مخلوط آب و عسل اضافه کرده (فقط اضافه می‌کنیم).

۴. حالا آرد و وانیل و بکینگ پودر و نمک الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی آرام مخلوط می‌کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. حالا روغن را نیز به مواد اضافه کرده و خیلی آرام مواد را یکدست کنید و در قالب ریخته دو سه بار به زمین بکوبید تا حباب‌های داخل کیک از بین برود.

۵. سپس ظرف را روی شعله بگذارید و ۴۰ دقیقه به آن زمان دهید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 24
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
    28 9
    عالی
    • رکسانا IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
      25 8
      خیلی آلی. است می‌فرستی
  • نسرین IR ۲۲:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
    58 13
    فوق العاده عالی ! متشکرم . چون فرگاز ندارم خوشحال می شوم بتوانید شیرینی های بدون فر دیگری را آموزش بدهید .
  • Rayyan miran DE ۰۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    25 15
    اردساده س منظورتون یا اردشیرینی پزی؟؟؟
  • IR ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    29 30
    من کیک میپذم خمیر میشه یعنی کم هم میزنم
  • DE ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
    27 30
    paymaneh how many grams?
  • نارین IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۵
    18 14
    خوب است
  • سانکی AE ۰۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
    27 19
    ممنون می شم طرز تهیه کیک زرد رو برامون بذارید .من نمی‌دونم چرا گاز هگزافوراید اورانیوم رو بهش اضافه می‌کنم کیکم وا میره.
    • IR ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
      54 23
      دیشب تو آب نمک خوابیدی13
  • Melika IR ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۲
    21 7
    Thanks Is very very nice
  • مريم IR ۲۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۶
    15 12
    عالى
  • مریم اسدی IR ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
    20 15
    سلام چرامن کیکومیزارم توفرروش میسوزا وسطشم نپخته وخمیرمیشه؟
  • Ayda * IR ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۶
    12 16
    عالی👌👍
  • مریم IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
    15 12
    درقابلمه رومیذاریم؟؟؟
  • مهلا IR ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
    18 10
    قابلمه چه اندازه ای باشه
  • IR ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
    12 5
    من.کیکم.از.هم.باز.میشود.خورد.هم.میشود.خشک.