طرز تهیه شیر پسته طبیعی و خانگی؛ یک دسر مقوی و جذاب

شیرپسته یکی از دسرهای جذاب است که هم به راحتی درست می‌شود هم سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و می‌تواند یک میان‌وعده جذاب برای همه سنین باشد.

دسرها معمولا جزو جذاب‌ترین میان‌وعده‌ها به حساب می‌آیند اما همیشه عذاب وجدان چاقی و اضافه‌وزن باعث می‌شود تا لذت کامل را از این میان‌وعده‌های جذاب نبریم. به همین دلیل بهتر است دسرهایی را انتخاب کنیم که علاوه بر طعم جذاب، مقوی و مغذی هم باشند تا خستگی کار را با آنها جبران کنیم. شیرپسته یکی از این دسرهای جذاب است که هم به راحتی درست می‌شود هم سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و می‌تواند یک میان‌وعده جذاب برای همه سنین باشد.

همچنین با توجه به اینکه فصل فروش پسته‌های تازه شروع شده؛ اگر از پسته تازه در این دسر استفاده کنید، طعم متفاوت‌تری را تجربه می‌کنید.

مواد لازم:

بستنی وانیلی:  ۳۰۰ گرم

عسل: ۳ قاشق غذاخوری

شیر سرد یا یخ‌زده: ۴ لیوان

مغز پسته: ۱۰۰ گرم

پودر پسته: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. پودر پسته را به‌همراه ۴ لیوان شیر سرد و عسل و بستنی درون مخلوط کن ریخته و آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت یکدست دربیاید.

۲. سپس مغز پسته‌ها را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا در همه‌جای مخلوط پخش شود.

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه حلوا با شیرخشک؛ طعم خاصی از یک دسر پر طرفدار

فوت‌وفن‌های درست کردن حلوا؛ از خوش عطری تا طلایی‌ شدن

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.