اپلیکیشن‌های ضروری برای سفر کدامند؛ فناوری در کوله‌پشتی

گوشی‌های تلفن همراه امروز جزو جدایی‌ناپذیر زندگی ما شده‌اند. به جز کاربردی بودنشان در زندگی روزمره، فناوری گوشی‌های هوشمند برای سفر تا آنجا پیش رفته که با نصب برنامه‌های مورد نیاز و یک گشت دقیق در اینترنت می‌شود هم اطلاعات کاملی از جایی که مقصد سفرمان است به دست آوریم و هم به همه آنچه در یک سفر مورد نیازمان است دسترسی راحت‌تری داشته باشیم.

در واقع می‌توان اینطور گفت که گوشی‌ها و برنامه‌های مخصوص سفر آنقدر پیشرفت کرده‌اند که با توجه به بخش‌های مختلف هر سفر که شامل انتخاب مقصد، مسیر، جابه جایی، اقامت، فعالیت‌های جذاب، خرید، خوردنی‌ها و ...است و البته به نسبت اهمیتی که هر بخش از سفر برایمان دارد، می‌شود از برنامه‌های خاص سفر که برای گوشی‌های هوشمند طراحی شده، استفاده کرد.

گوگل مپ google maps

کمتر کسی است که برای یافتن مسیر در سفرهای کوتاه یا طولانی از نقشه راه استفاده نکند. ممکن است در سفر جاده‌ای باشید و بخواهید بدانید نزدیک‌ترین پمپ بنزین کجاست و یا در سفر بخواهید نشانی فروشگاه و یا هتلتان را بیابید. با یک جستجوی کوتاه در نقشه تلفن همراه می‌توانید به راحتی به تمام این‌ها دسترسی پیدا کنید. نقشه گوگل معمولا بهترین مسیریاب برای هر کسی است. گاه ممکن است اگر سیگنال تلفن همراه شما دچار مشکل شود، نقشه را از دست بدهید؛ اما برنامه آف‌لاین به شما امکان این را می دهد که مناطق خاص مورد نیاز را بر روی گوشی ذخیره کنید. فقط کافیست نقشه را باز کنید و مناطق آفلاین را انتخاب کنید. البته مشاهده وضعیت ترافیک، نیاز به سیگنال گوشی دارد که با توجه به شرایط آف‌لاین نمی‌توانید از آن استفاده کنید.

تریپ‌ادوایزر  Trip Advisor 

 برای استفاده از اپلیکیشنی که می‌شود گفت یکی از شناخته‌شده‌ترین راهنماهای سفر در جهان است، لازم است یک حساب کاربری داشته باشید که این حساب می‌تواند همان حساب شما در گوگل باشد. در اینجا می‌توانید نظرات همه بازدیدکنندگان را بخوانید و در میان‌شان افرادی هم‌سلیقه با خودتان پیدا کنید. اگر چه این نرم‌افزار به شما امکان رزرو بلیت، انواع اقامت و رزرو رستوران را می‌دهد؛ اما میان کاربران ایرانی بیشتر برای بخش "کارهایی که می‌شود انجام داد" معروف است.

بوکینگ.کام و یا اِیربی‌اِن‌بی   Booking.com & Airbnb

این دو برنامه بسیار محبوب بین‌المللی به شما امکان رزرو اقامت در سراسر جهان را می‌دهند. رزرو هر نوع اقامت از هتل گرفته تا هاستل، تخت و اجاره دربست از طریق این برنامه‌ها امکان‌پذیر است و اطلاعات تکمیلی آنها شامل تجربه‌های سفر و بازدید از یک کشور نیز می‌شود. توجه داشته باشید که برای رزرو از طریق این برنامه‌ها نیاز به حساب کِرِدیت یا دبیت دارید. گرچه مدیر اقامتگاهی که انتخاب کرده‌اید می تواند اعتبار حساب شما را بررسی کند،  اما شما هم بهتر است برای اقامت بهتر علاوه بر مطالعه مشخصات اقامتگاه و دقت در عکس‌ها، به امتیاز کاربران اقامتگاه‌ و نظرات مشتریانی که تازگی به آنجا رفته‌اند، توجه کنید. مواردی مانند امکان کنسل کردن رزرو می‌تواند بسیار مهم باشد و مانع هدر رفتن پولتان شود.

تریپ‌ایت  Tripit

جدای از این‌ها بیشتر ما به برنامه‌ای نیاز داریم که در زمان نزدیک به تاریخ سفر که معمولا درگیر کارهای مختلف هستیم و زیاد هم حوصله چرخیدن برای پیدا کردن هتل، بلیط و غیره را نداریم، یکجا کمکمان کند. اپلیکیشنی که کار را تا حدی برایمان ساده‌تر می‌کند، تریپ‌ایت است. این برنامه خودش با بسیاری از برنامه‌های معروف رزرو بلیت هواپیما، هتل و اجاره خودرو هماهنگ می‌شود. کافی است ایمیل‌های رزروتان را برای این برنامه بفرستید تا با روی هم گذاشتن آنها برنامه سفرتان را آماده کند. این برنامه محیط کاربری بسیار ساده‌ای دارد و از همه جا به حساب‌تان دسترسی خواهد داشت. نسخه پیشرفته آن پس از برنامه‌ریزی سفر، هر تغییری پیش بیاید را به شما یادآوری می‌کند. پس از پرداخت درون برنامه‌ای تاخیر یا کنسل شدن پرواز، جایگزین کردن پروازی دیگر و تغییرات لازم در برنامه سفر را می‌توانید به این دستیار کوچک بسپارید. البته این اپلیکیشن برای کسانی که قصد سفر به خارج از کشور دارند، کاربرد بیشتری دارد.

آکیووِدر  Accuweather

آب و هوا همیشه نقش مهمی در برنامه‌ریزی سفر دارد و حتا می‌تواند سفر را به کلی لغو کند. برای اسکی، جنگل‌نوردی، رفتینگ در یک رودخانه، ستاره‌نگری در کویر یا بازدید از یک آبشار یخی شرایط آب و هوایی کاملا تعیین‌کننده است. خوشبختانه این روزها بیشتر گوشی‌های هوشمند، برنامه پیش‌بینی آب‌وهوای اختصاصی خودشان را دارند؛ اما آکیووِدر یک نرم‌افزار خوب است که فارسی هم دارد و آب و هوای بسیاری از شهرها و مناطق کوچک ایران و جهان را پوشش می‌دهد. در این برنامه به اطلاعاتی مانند وضعیت کنونی، پیش‌بینی 3 روزه، چشم‌انداز ماه، تصاویر ماهواره‌ای از جریان‌های هوایی، بیشینه و کمینه هوا، احتمال بارش، سرعت و جهت باد، درصد رطوبت، احساس واقعی دما، طلوع و غروب خورشید و ماه و وضعیت مکان‌های اطراف مقصدتان دسترسی دارید. نکته جالب درباره این اپلیکیشن، اینکه جزییات را به تفکیک ساعت به شما ارایه می‌دهد و می‌توانید ببینید بارندگی در چه ساعت‌هایی اتفاق می‌افتد.

هتل‌تونایت و دایوس. کام dayuse.com & hoteltonight

این دو برنامه شاید همیشه به کارتان نیاید اما از آن دست برنامه‌هایی هستند که برای روز مبادای سفر طراحی شده‌اند. یعنی اگر بهم ریختگی در برنامه سفرتان پیش بیاید و یا به طور ناگهانی مجبور شوید به سفر بروید با نصب این دو برنامه کمی از استرس این ناهماهنگی‌ها خلاص می‌شوید. هتل تونایت همان‌طور که از عنوانش هم تا حدی برمی‌آید، برنامه ای برای گرفتن فوری اتاق خالی هتل‌ها بعد از ساعت معمول پذیرش است. این برنامه پوشش بین‌المللی و پشتیبانی 24 ساعته قابل اعتمادی دارد و نمی‌گذارد شما در خیابان بمانید. دایوس.کام هم برای وقت‌هایی است که تنها چند ساعت در یک شهر توقف دارید. گاهی هم پس از ساعت معمول پذیرش هتل‌ها از راه رسیده‌اید. این برنامه حتا برای کمتر از یک شب، مثلا برای چند ساعت یا پیدا کردن جایی برای گرفتن یک دوش به شما پیشنهادات خوبی می‌دهد.

کایاک  Kayak

یکی از چیزهایی که قبل از سفر همیشه فکرمان را به خودش مشغول می‌کند بحث مالی ماجرای سفر است و اینکه چطور بتوانیم به ارزان‌ترین شکل بهترین سفر را داشته باشیم. برنامه "کایاک" یکی از جامع‌ترین برنامه‌هایی است که به شما امکان رزرو پرواز، هتل و اجاره خودرو را می‌دهد و با مجموع این اطلاعات برنامه سفر شما را تنظیم می‌کند. این برنامه مشتاقان زیادی در همه جای دنیا دارد. می‌پرسید چرا؟ خوب دلیلش این است که با قراردادهای اختصاصی، تخفیف‌های ویژه‌ای برای مشتریانش روی قیمت‌ها اعمال می‌کند. یعنی شما تخفیف پرواز کایاک را هیچ جای دیگر از سیستم رزرواسیون آنلاین نمی‌بینید. نکته دیگر اینکه کایاک با توجه به برنامه سفرتان صبر می‌کند تا بلیت ها به ارزان‌ترین قیمت برسد، بعد به شما اطلاع می‌دهد. خوب مشخص است که این امکانات برای یک سفر خارجی بهتر جواب می‌دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.