-
شهید سید حسن نصر الله الگوی مقاومت حسینی
خانواده > فرزندپروریاز مخالفان سرسخت رژیم صهیونیستی بود و در مصاحبه ای در سال ۲۰۰۰ گفت: من به رژیم صهیونیستی به عنوان یک کشور قانونی اعتقاد ندارم، زیرا این کشور بر اساس اشغالگری بنا شده است. بر همین مبنا او خواستار مقاومت مستمر در برابر اشغال لبنان توسط رژیم صهیونیستی بود و در همین راه هادی پسر ۱۸ ساله اش در سال ۱۹۹۷ در مبارزه با نیروهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
-
نامه ای برای سید مقاومت؛
صدای تو همیشه و با شجاعت تمام بلند بود! |آرمان سید حسن «همه فلسطین» بود
خانواده > فرزندپروریدخترم! یادت می آید جلوی تلویزیون نشسته بودم و دستهایم را طوری گرفته بودم که اشکم را نبینی؟! امروز این نامه را مینویسم تا اشکهایم را با تو قسمت کنم. امروز که من این حرفها را می زنم، دو روز است که سید حسن به یاران شهیدش پیوسته است. عکسی را که با سردار و رهبری گرفته است نشانت داده ام؟! یادم بیاور عکس را برایت بیاورم تا با هم تماشا کنیم. در پس لبخندهای این سه عزیز، حرفهای زیادی هست که در این نامه نمی گنجد. اما امروز میخواهم از سیدحسن برایت بگویم. از رنجی که خود او شبیه ما روزی تحمل کرده است.
-
عملکرد والدین سرمنشا درس خواندنهای افراطی فرزندان
خانواده > فرزندپروریوالدین نقش حیاتی در شکل دادن به نگرش فرزندان خود نسبت به آموزش و یادگیری دارند. سر منشا رفتار بسیاری از دانشآموزانی که نسبت به درس و یادگیری رفتار وسواسگونهای دارند، خواب و خوراک خود را از دست داده و فقط درس میخوانند رفتار، عقاید و عملکرد والدین است.
-
با تکلیف ننوشتن بچه ها چه کنیم؟
خانواده > فرزندپروریتکلیف کلمه ای است که با شروع سال تحصیلی زیاد شنیده میشود و چه والد باشی و چه دانش آموز ممکن است با شنیدن آن موجی از عصبانیت و یا رضایت در ذهن شما تداعی شود. حال باید دید به راستی مسئولیت تکلیف بر عهده کیست و والدین تا چه اندازه باید در این زمینه همکاری کنند؟
-
لوازم التحریر بوی اول مهر می دهد| هجوم سیل لوازم التحریر به خانه ها
خانواده > فرزندپروریمن وخواهرم یاد گرفته بودیم کیف چرخ دار به دردمان نمیخورد. دفتر فانتزی پارسال را اگر از وسط چسب بزنیم باز هم جا دارد تویش بنویسیم، ما به هیولاهای صنعت لوازم التحریر همان سالهای اول مدرسه «نه» گفته بودیم. چیزی که الان خیلی از پدر و مادرها با آن سرشاخ شدهاند. حالا که اول مهر شده دوباره با یادآوری اش دلم غنج می زند.
-
واگویه های ذهنی یک مادر در مسئله «سرویس مدرسه» بچه ها
خانواده > فرزندپروری مثل یک پیتزای مخلوط بود. ۱۲ سال تجربه سرویسی و بی سرویس بودنم را میگویم. گاهی رشدم میداد و مزه مرغ گریل شده روی پیتزا میشد زیر زبانم. گاهی هم زمینم میزد و بخش سوخته روی پیتزایم بود. چقدر خوب میشد فرزندانم هم می توانستند همین میزان از تجربه های مخلوط را در خاطرشان ثبت کنند.
-
چرا مادرها از مدرسه رفتن بچه ها نگرانند؟ | مامان های دیروز، مامان های امروز
خانواده > فرزندپروریهمیشه فکر میکردم بچه مدرسهای داشتن خیلی چیز خفنی است. صبح تا ظهر برای خودم هرکاری بخواهم ترتیب میدهم. اما وقتی مامانهای دیگر، پروژه صبح بیدارشو و به بچه صبحانه بده، شبهای امتحان جایی نرو و... را پیش رویم گذاشتند وا رفتم. ترسهای تازهای داشت رخ نشانم میداد.
-
چطور والدین باید از نسل z حمایت کنند؟
خانواده > فرزندپروریدر گفتوگوی اختصاصی با دکتر سیما فردوسی، روانشناس و استاد دانشگاه، به بررسی چالشهای والدین در ارتباط با نسل Z پرداختیم. دکتر فردوسی با تأکید بر تفاوتهای عمیق این نسل با نسلهای گذشته، توصیه کرد که والدین باید رویکردهای سنتی خود را تغییر دهند و با درک نیازها و علایق نسل Z، به تعامل سازندهتری با فرزندان خود بپردازند.
-
شخصیت سازی کودکان خود را به انیمیشنهای اجنبی نسپارید
خانواده > فرزندپروریحضور کودکان در دنیای آنلاین و تماشای انیمیشنهای کودکانه و تاثیر مستقیم آن بر شخصیت کودکان موجب شده بسیاری از خانوادهها که دغدغه خوراک سالم ذهن و روح فرزندان خود را دارند به این فکر بیافتند که آیا تماشای این برنامه مناسب کودک و نوجوانمان است و برای انتخاب انیمیشن مناسب چه ملاکهایی را باید در نظر گرفت.
-
با تقویت هوش هیجانی، کودکانی اجتماعی تربیت کنید
خانواده > فرزندپروریهوش هیجانی یاEQ به مهارتی گفته میشود که به وسیله آن میتوان احساسات خود و دیگران را درک و مدیریت کرد. این مهارت یکی از عوامل مهم برای رشد و توسعه سالم کودکان بوده و توسعه آن بر تواناییهای اجتماعی کودکان تاثیر مستقیم دارد.
-
کار کردن در تعطیلات تابستانی یک درس واقعی برای نوجوانان است
خانواده > فرزندپروریطبق تحقیقات منتشر شده در مجله "The Lancet" در سال ۲۰۱۸، نوجوانی یک دوره انتقالی هیجان انگیز و استرس زا بین کودکی و بزرگسالی است که از سن ۱۰ تا ۱۹ سالگی شروع می شود و ممکن است تا سن ۲۴ سالگی ادامه یابد. مشاغل تابستانی برای این سن باعث تقویت ابتکار عمل و توسعه روابط با افراد می شود.
-
والدین تراکتوری؛ عامل ایجاد نافرمانی و لجبازی کودکان
خانواده > فرزندپرورییک کودک نافرمان ممکن است برخلاف میل شما حرکت کند و از سرپیچی برای کنترل موقعیت استفاده کند. سرکشی مسئله رایجی است که والدین بسیاری از کودکان و نوجوانان آن را تجربه میکنند. با این حال، مقابله با احساسات کودک در طول سالهای رشدشان کار آسانی نیست.
-
زخمهای کودکی که تا بزرگسالی ادامه دارند
خانواده > فرزندپروریبرخی زخمها هرگز کهنه نمیشوند. این روایتها به ما نشان میدهند که چگونه شکافهای دوران کودکی میتوانند به آسیبهای عمیق در بزرگسالی تبدیل شوند.
-
پدران ۲۰ دقیقه ای ایرانی | نتایج یک پژوهش تلخ درباره پدر و فرزندی
خانواده > فرزندپروریوضعیت اقتصادی دشوار، چندشغله بودن و زمان طولانی ساعت کاری والدین، فرزندآوری در میانسالی و دهها دلیل دیگر باعث شده که میزان وقت گذراندن والدین بهخصوص پدران با فرزندانشان کاهش یابد و همین آسیبهای جدی را در آنها ایجاد کند؛ آسیبهایی که گاهی دامنه آن تا دوره بزرگسالی ادامه مییابد.
-
از این رفتارهای کودک خود نترس!
خانواده > فرزندپروریعجیب به نظر می رسد اما طبیعی است. بازی تخیلی برای کودک طبیعی و سرگرم کننده تلقی می شود و مهارت های اجتماعی، عاطفی، شناختی و حرکتی او را تقویت می کند .
-
کودکان در هیات| توصیه هایی به مادران در ماه محرم
خانواده > فرزندپروریامروز اولین روز محرم است. اولین روز عزای امام حسین علیه السلام و یارانش. از چند هفته پیش تکایا و هیاتها فعالیتهایشان را شروع کردند و منی که امسال بچه کوچک دارم مانده ام با هزار دغدغه فکری که آیا میتوانم امسالم مثل سالهای گذشته از محرم فیض ببرم یا نه؟