-
چطور بورانی سیب زمینی را به یک غذای کامل تبدیل کنیم؟
آشپزی > آشپزی فوریبورانی جزو پیشغذاهای خوشمزه و ساده در فرهنگ ایرانی است که با مواد متنوعی درست میشود. در میان انواع بورانی، بورانی سیب زمینی یکی از سیر کنندهترین و لذیذترینها است.
-
چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟
آشپزی > آشپزی فوریسوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ، گوشت گوسفندی، گوشت چرخ کرده یا حتی بدون گوشت با استاک مرغ هم میتوانید آن را درست کنید.
-
طرز تهیه سرکه انار؛ دارویی که برای کبد چرب مفید است
آشپزی > آشپزی فوریسرکه انار یکی از انواع کمتر شناخته شده سرکه است که به دلیل کمتر شناخته شده بودن به ندرت در پخت و پزهای خانگی استفاده میشود.
-
۴ روش آسان تهیه مویز ارگانیک و بدون تیزاب در خانه
آشپزی > آشپزی فوریمویز نوعی کشمش است که از انگور سیاه یا انگور قرمز بیدانه به دست میآید. این خشکبار خوشمزه و محبوب دارای خواص بسیار زیادی است و خوردن آن به همه افراد در هر سن و سالی توصیه میشود. در این مطلب قصد داریم درست کردن مویز خانگی را به شما آموزش بدهیم.