-
طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است که گذشتن از عطر و طعم دلچسب آن به هیچ عنوان کار سادهای نیست.
-
طرز تهیه مرغ وحشی شمالی؛ غذایی که عاشقش میشوید
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - «مرغ وحشی» یک غذای خوشمزه شمالی و یکی از محبوبترین انواع خورشت های محلی ایرانی است. این خورشت با مرغ معمولا با مرغ و آلو بخارا درست میشود و طعم ترش و شیرین بینظیری دارد.
-
افطار و سحر مقوی با خرما پلو اهوازی (بدون گوشت)
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - خرما پلو یک پلو مخلوط مقوی و خوشمزه است که اصالتی جنوبی و اهوازی دارد. خرما پلو اهوازی طرز تهیه سادهای دارد و شما میتوانید آن را با مرغ، گوشت چرخ کرده یا بدون مرغ و گوشت تهیه کنید و از خواص آن بهرهمند شوید.
-
گوشتابه؛ غذایی که اراکیها برای شب عید آماده میکنند
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - گوشتابه اراکی یکی از قدیمیترین و سنتیترین غذاهای اراکی است. این خوراک لذیذ با گوشت چرخ کرده را بیشتر در ایام خاص مانند شام عید نوروز تهیه و سرو میکنند.
-
طرز تهیه کباب تتالی اراکی با گوشت و مرغ برای ماه رمضان
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - کباب تتالی یا کباب ته تالی یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی شهر اراک است. طرز تهیه کباب تتالی به عنوان یک غذا با گوشت چرخ کرده ایرانی بسیار راحت است و شما میتوانید این کباب خوشمزه ایرانی را با گوشت یا مرغ تهیه کنید.
-
کله جوش دامغانی؛ غذایی لذیذ و سبک برای ماه رمضان
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - در طرز تهیه کله جوش دامغانی یا کله جوش سمنانی که با نام «کشکو» هم معروف است، از بادمجان استفاده میشود و طعم بینظیری دارد. شما میتوانید این غذا را برای ماه رمضان و در افطار استفاده کنید.
-
طرز تهیه هواری با تن ماهی؛ خوشمزهترین قاطی پلو حاضری
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - هواری تن ماهی یکی از غذاهای اصیل جنوبی است که معمولا با ماهی و میگو درست میشود ولی برای راحتی کار، هواری با تن ماهی هم تهیه میشود.
-
جوانهها در قاب دسر؛ رازهای تهیه سمنو
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - هر ساله با فرارسیدن بهار و آغاز سال نو، ایرانیان سنتها و آیینهای ویژهای را جشن میگیرند که هر یک نمادی از تاریخ و فرهنگ غنی این سرزمین است. یکی از این آیینها، تهیه سمنو، دسر سنتی و محبوبی است که در دل جشن نوروز نهفته است.
-
آش هفت قلم؛ عطر اصفهان در سفره افطار شما
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - آش هفت قلم اصفهانی، یکی از آشهای خوشمزه و مقوی اصالتا اصفهانی است که در مناسبتهای مختلف، ماه رمضان و حتی به عنوان عصرانه یا برای لیست شام و منوی ناهار تهیه و سرو میشود.
-
طرز تهیه شامی کوا؛ غذای مخصوص بروجرد
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا- شامی کباب بروجردی یا به قول خود بروجردیها شامی کوا یکی از مشهورترین انواع کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه ایرانی برای شام و ناهار است.
-
دوگوله کباب اراکی؛ یک کباب لذیذ برای درمان کبد چرب
آشپزی > آشپزی بومیتهران -ایرنا- دو گوله کباب یک غذای خوشمزه و سنتی اصالتا اراکی است که به عنوان غذای شب عید یا غذای شب یلدا در اراک، تهیه و سرو میشود.
-
طرز تهیه دوغ پا؛ غذای محلی زاهدان
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - خورش دوغ پای یا همان قیمه سیستانی یکی از بهترین غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه شهر زاهدان است. این خورش را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه کرد.
-
طرز تهیه آش زیره کرمان؛ طبع گرم مناسب روزهای برفی
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا- آش زیره کرمان که به آن «آش شوربای زیره» هم میگویند، یکی از خوشمزهترین انواع آش سنتی ایرانی است که در آن خبری از حبوبات و سبزی آش نیست.
-
کوکو لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده؛ به سبک تبریزی ها
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - کوکو لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده از جمله غذاهای سنتی و قدیمی تبریزی است. این کوکو یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه برای شام و منوی ناهار محسوب میشود.
-
چانگال حلوای خوشمزه و مقوی بلوچی
آشپزی > آشپزی بومیایرنا- تهران- «چنگال» یا در زبان محلی جنوبی «چانگال»، یکی از نان شیرینیهای محبوب، سنتی و اصیل سیستان و بلوچستان است که بهعنوان سوغات این استان شناخته میشود. پخت این نان شیرینی علاوه بر جنوب ایران در مشهد و گناباد نیز مرسوم است. نان شیرینی چنگال، دارای طعم بینظیری است که بسیاری از گردشگران شیفته آن میشوند.
-
طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی به روش خوزستانی
آشپزی > آشپزی بومیتهران- ایرنا- امگشت پلو با تن ماهی یکی از خوشمزهترین انواع قاطی پلوهای جنوبی و خوزستانی و از محبوبترین غذاها با تن ماهی است.
-
طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا- میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است.
-
آش جوشواره بجنورد طعمی بینظیر و شبیه به راویولی ایتالیایی
سبک زندگی > مهارت و آموزشتهران- ایرنا - همه استانها و شهرهای ایران در کنار اماکن تاریخی و دیدنی و جاذبه های گردشگری، غذاهای منحصربهفردی دارند که با شنیدن نام آن شهر ناخواسته یاد آن غذا می افتیم. در شمال شرق ایران در منطقه خراسان شمالی منطقه بجنورد، آش جوشواره غذایی سنتی است که برای آن سر و دست می شکنند. آشی شناختهشده و بومی که وعدهای مقوی و خوشمزه به حساب میآید.
-
طرز تهیه ته چین اسفناج، تجربهای دلچسب و لذیذ
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - ته چینها از جمله غذاهای سنتی و پر طرفدار ایرانی هستند که به دلیل ظاهر زیبا و منسجم، غذایی بسیار مجلسی و مناسب برای مهمانی هستند. ته چین اسفناج یکی از انواع ته چینهاست که در این مطلب به آموزش آن پرداختهایم.
-
طرز تهیه شفته اراکی با گوشت و آرد نخودچی
آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - شفته اراکی یکی از اصیلترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی متعلق به شهر اراک است که در لیست غذاهای شب عید اراک نیز قرار دارد و طعم آن واقعاً دلپذیر و خوشمزه است.