-
طرز تهیه شامی پرطرفدار بابلی
آشپزی > آشپزی بومیمحلی های بابل از گذشته تا امروز این غذای ساده و لذیذ را با سبزی های کوهی و بومی این منطقه تهیه می کردند اما ما در تهیه مواد لازم سبزی های در دسترسی را جایگزین کردیم
-
طرز تهیه قیمه نثار اصیل قزوینی
آشپزی > آشپزی بومیقبل از هر چیز باید بدانید این غذای فوق العاده لذیذ پیشینه طبخ زیادی دارد و در مهمانیهای دوره قاجار از غذاهای اصلی مجالس به حساب می آمده است. برای تهیه این غذای خوش عطر و طعم نیاز به 3 تا 4 ساعت زمان دارید.
-
خوشمزهترین افطارهای ماه رمضان در شهرهای ایران
آشپزی > آشپزی بومیدر ایران بهدلیل وجود اقوام مختلف در سراسر کشور و داشتن سنتهای محلی متنوع در ماه مبارک رمضان، غذاهای مختلفی تدارک دیده میشود که هر یک دارای طعم، مزه، شکل و رنگهای متفاوت هستند.
-
روش پخت آش دوغ اصیل سرعین اردبیل
آشپزی > آشپزی بومیطرز تهیه آش دوغ ویژه اهالی سرعین اردبیل کمی متفاوتتر است. پیشنهاد میکنیم آن را برای افطار تهیه کنید و از خوردن این غذای مقوی و سالم و لذیذ لذت ببرید.
-
دویماج؛ عصرانه لذیذ آذریها
آشپزی > آشپزی بومی دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل این میان وعده سبک را به شیوههای مختلف تهیه میکنند. دویماج برای صبحانه کودکان هم مناسب است و سریع آماده میشود.
-
قزلآلای تنوری، منبع ویتامین دی
آشپزی > آشپزی بومیماهی منبع مناسبی از ویتامین D است و در فصل سرد سال که کمتر با نور خورشید مواجه میشویم میتواند تامین کننده کمبود دریافت این ویتامین از راه نور خورشید باشد. با شیوع بیماری کرونا مصرف این ویتامین بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است.
-
آموزش یک اشکنه فوری و اصیل
آشپزی > آشپزی بومیاشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهنمان قدمتی طولانی دارد.
-
ماجرای آش 200 ساله کرمانشاهی
آشپزی > آشپزی بومی200 سال پیش، آشپز مردمدار و متدینی به نام عباسعلی در کرمانشاه زندگی می کرد.وقت اذان عباسعلی را تنها در مسجد می توانستند پیدا کنند.این آشپز برای نماز اول وقت حرمت زیادی قائل بود .از آن جایی که همیشه علاقه داشت به نمازگزاران خدمت کند برای دعوت مردم به حضور در مسجد وخواندن نماز جماعت تصمیم گرفت روزهای مخصوصی در هفته هنگام اذان در مسجد بزرگ شهر آش نذری به مردم بدهد.
-
«مریم امیر جلالی» از آموزش آشپزی و حاشیه هایش میگوید
متن و حاشیه ورود «مریم امیر جلالی» به آشپزی
آشپزی > آشپزی بومیاز زمان شروع کرونا تصمیم گرفتم هیچ پروژهای را در حرفه بازیگری قبول نکنم و در خانه بمانم. در این مدت تعدادی از مردم که همیشه به من لطف داشتند و طرفدارم بودند، بارها و بارها پیام میدادند که ما دلتنگ شما هستیم و حالا که به خاطر شرایط موجود در هیچ پروژه ای شرکت نمیکنید، پس در فضای مجازی پررنگ تر باشید. من هم دیدم بهترین زمان است که به دنبال علاقهام بروم و تجربیاتم را در حوزه آشپزی در اختیار علاقمندان بگذارم. برای همین صفحه آشپزی ام را راهاندازی کردم.
-
گپی با «سید وحید حسینی»
تنها غذایی که مجری برنامه دستپخت دوست ندارد
آشپزی > آشپزی بومیمن آشپزی خواندهام و آشپزی یکی از بهترین و زیباترین تفریحاتم است. از اینکه روزی چندین ساعت آشپزی کنم، حالم خوب میشود. شاید به خاطر همین علاقه است که در طول این ۴ سال بدون خستگی ۱۵-۱۰ ساعت در روز کار میکنم و هیچگاه خسته نمیشوم. بسیاری فکر میکنند بهواسطه این برنامه با آشپزی آشنا شدهام اما این طور نیست؛ قبل از دستپخت آشپزی میکردم و در این حوزه فعال بودم.
-
غبار فراموشی بر غذاهای آبا و اجدادی
آشپزی > آشپزی بومیبه گفته کارشناسان آشپزی، در ایران بیش از ۳ هزار غذای شناختهشده و بومی وجود دارد که که اغلب آنها بهدست فراموشی سپرده شدهاند. در این گزارش به بررسی دلایل فراموشی این غذاهای سنتی و اصیل ایرانی پرداختهایم.
-
سوپ شغلم؛ یک آنتیبیوتیک خوشمزه
آشپزی > آشپزی بومیسوپ به عنوان یک غذای مفید و مقوی شناخته می شود که فواید بسیار زیاد آن همانند سد محکمی در مقابل هجوم ویروس ها و باکتری ها به سیستم ایمنی بدن است است.
-
میراث ماندگار بیجار
تفریح و گردشگری > ایرانگردیپایبندی به اصالت، فرهنگ و سنتها، در زندگی امروزه نیازمند جایگاه ویژه است در کنار همه بی مهری هایی که رشد صنعت و تکنولوژی در پیش گرفته آنچه رنگ و بوی خواصی دارد و هیچگاه فراموش شدنی نیست، میراث گرانبهای بجای مانده از نیاکان است.
-
خوراکی های سنتی که سفر به کهگیلویه و بویراحمد را ماندگار می کند
آشپزی > آشپزی بومیافزون بر جاذبه های طبیعی و تاریخی، خوراکی ها، سوغات و آداب و رسومی در استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که شیرینی سفر به این خطه را در اذهان مسافران ماندگارتر می کند.
-
سفر با چاشنی قروت
آشپزی > آشپزی فوری«قروت» یا کشک دیگ چدنی به نام خراسان جنوبی شهرت یافته و همواره مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی در سفر به این دیار بوده است.
-
گمنه غذای محلی و مقوی خانوارهای گناوهای
آشپزی > آشپزی بومی"گمنه" یا "للک، لهلک " یکی از غذاهای محلی استان بوشهر بویژه در شهرستان گناوه است که به علت مقوی بودن و سرشاربودن از موادمغذی علاقهمندان زیادی دارد.
-
"خورشت ماست" یک قرن زینت بخش سفره اصفهانیها
آشپزی > ترفندهای سفره آراییانواع دسرها، چند صباحی بیشتر نیست که سفره های ایرانی را رنگین کرده در نصف جهان اما "خورشت ماست"کهن پیش غذای اصیل و خوش طعمی است که رنگ و لعاب زرین آن با گذشت افزون بر یک قرن همچنان در ذائقه اصفهانیها و گردشگران میدرخشد.
-
کلانه، بهانه ای برای دور هم بودن
آشپزی > آشپزی بومیشهروندان سردشتی در زمانه ای که گسیختگی در روابط میانفردی و خانوادگی بیداد می کند، هنوز هم پایبند رسومی هستند که جمع کثیری از اعضای خانواده بزرگتر را دور هم جمع می کند و به بهانه های مختلف دور هم جمع می شوند حتی اگر این گردهمایی به مناسبت و بهانه صرف یک نوع غذای محلی باشد.
-
لذت غذاهای سنتی لرستان
آشپزی > آشپزی بومیغذاهای محلی لرستان مانند کباب بروجرد و زیر برنجی خرمآباد خاطرات ماندگاری را در ذهن مسافران و گردشگران این خطه از ایران برجای می گذارد.
-
طرز تهیه زرشک پلو با رول مرغ شکم پر
آشپزی > آشپزی فوریزرشک پلو با رول مرغ شکم پر یکی از انواع غذاهای لاکچری رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
-
دلمه غذای مطبوع
آشپزی > آشپزی بومی"دلمه" از جمله غذاهای خوشایند طبع اهالی خراسان شمالی است که گرچه پخت و مصرف آن در بسیاری از ناط کشور معمول است اما در سفره اهالی این استان جایگاهی ویژه دارد.
-
هرمزگان با طعم غذاهای سنتی و دریایی
آشپزی > آشپزی فوریهر چند سفر به استان هرمزگان با دیدن چشم انداز و جاذبه های طبیعی و گردشگری، ساحل و دریا، جزیره های ۱۴گانه، کوه های بکر و همچنین زیارتگاه ها و بقعه های متبرکه به گردشگر حس خوب و دلچسبی می دهد اما چشیدن غذاهای لذید سنتی و دریایی این لذت را دو چندان می کند.
-
غذاها و تنقلات محلی ایلام
آشپزی > آشپزی بومیروزهای سرد پاییز می گذرد، آسمان هر از گاهی با بارش برف و باران به پشت پنجره های بخار گرفته سر می زند، کوچکترها به سفارش پدر و مادر لباس گرم می پوشند تا از بیماری رهایی یابند.
-
آیین سنتی سمنوپزان در شهرضا
آشپزی > آشپزی بومیشور و شوق پخت سمنوی سنتی همزمان با فصل سرما در شهرضا رنگ تازه ای به خود می گیرد.
-
طرز تهیه حلیم بادمجان/ترفندی برای کشدار شدن این غذای خوشمزه
آشپزی > آشپزی بومیحلیم بادمجان را به عنوان یک پیشغذای خوشمزه و یا غذای اصلی همراه با نان میتوان در مهمانیها سرو کرد. این غذای خوشمزه را با برنج یا نان میتوانید، میل کنید.
-
کباب بختیاری؛ غذای گردشگری
آشپزی > آشپزی بومیگردشگران هنگام سفر به خطه عشایری چهارمحال و بختیاری همواره از غذای کباب بختیاری به خوبی یاد می کنند.
-
کله جوش بخورید
آشپزی > ترفندهای سفره آراییکله جوش غذایی سنتی و مغذی تهیه شده از کشک است که به جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند. کله جوش در هوای سرد بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
-
پذیرایی به سبک غیربومی در مازندران
آشپزی > آشپزی بومیمازندران به عنوان استانی دارای تاریخی کهن در طبخ غذاهای بومی که ریشه در هماهنگی با طبیعت اش دارد، از قدیمی ترین و اصلی ترین مقاصد گردشگری کشور است اما همواره با غذای غیر بومی از گردشگران خود پذیرایی کرده است.
-
طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام
آشپزی > آشپزی بومیتره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استانهای گیلان، ایلام و غیره و همچنین کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان در فصل بهار بهصورت خودرو میروید و غذاهای مختلفی با آن طبخ میشود.
-
گردشگری خوراک، صنعت پرمنفعت اما مغفول سمنانیها
تفریح و گردشگری > ایرانگردیاستان سمنان با تنوع فرهنگی، مناطقی بهرهمند از آثار تاریخی و مردمانی با سفرههای رنگارنگ از غذاهای مختلف دارد که فرصت مناسبی برای رونق گردشگری خوراک و حضور گردشگران به منظور رونق اقتصادی محسوب میشود که نیازمند تقویت زیرساختها و رویکرد مناسب برای معرفی است.