ایرنا زندگی
۱۶ خرداد ۱۴۰۴
  • ‌
  • خانه
  • گزارش ویژه
  • سلامت
  • سبک زندگی
  • تفریح و گردشگری
  • خانواده
  • آشپزی
×
filterاخبار امروز
  • طرز تهیه قایرمه، آسون ترین سوخاری دنیا از کردستان

    طرز تهیه قایرمه، آسون ترین سوخاری دنیا از کردستان

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - قایرمه یا کنگر سوخاری، یک غذای سوخاری سنتی ایرانی با اصالت کردستانی است. کنگر، گیاهی کوهستانی بهاری است که در تهیه این غذا به کار می‌رود. اگر از طعم کنگر لذت می‌برید، قایرمه را امتحان کنید! این غذای محلی کردستان، همراه با نان یا برنج، یک وعده غذایی کامل و لذیذ خواهد بود. در ادامه، با طرز تهیه آسان این غذای سنتی آشنا می‌شوید.

    ۱۴۰۴-۰۳-۱۰ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه کشک زرد زابلی به روش اصیل سنتی

    طرز تهیه کشک زرد زابلی به روش اصیل سنتی

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - کشک زرد زابلی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان سیستان و بلوچستان و شهر زابل برمی‌گردد. در اصل، کشک زرد از نوعی کشک خشک درست می‌شود و شبیه اشکنه است که با نان ترید شده سرو می‌شود.

    ۱۴۰۴-۰۳-۰۲ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه بولامه یا بولاماق؛ غذای سنتی قوم ترکمن

    طرز تهیه بولامه یا بولاماق؛ غذای سنتی قوم ترکمن

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - بولامه یا بولاماق یکی از غذاهای محلی استان گلستان و قوم ترکمن است، که جزئی از فرهنگ و آداب و رسوم این مردم نیز محسوب می‌شود.

    ۱۴۰۴-۰۲-۲۷ ۰۸:۰۰
  • پلو قشقایی؛ خوشمزه‌ترین غذای عشایری

    پلو قشقایی؛ خوشمزه‌ترین غذای عشایری

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - پلو قشقایی نوعی پلو مخلوط سنتی و بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب برنج با گوشت، کشمش، زعفران و... تهیه می‌شود.

    ۱۴۰۴-۰۲-۲۱ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیل (ترشی گرما) با رعایت نکات مهم

    طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیل (ترشی گرما) با رعایت نکات مهم

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - خورش ترشی گورما اردبیل یا خورشت ترشی گرما که به آن خورشت تورشی قورما هم می‌گویند یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی این شهر است که به دلیل ترکیب طعم‌های مختلفی که در آن به کار رفته است، طعمی فوق‌العاده دلچسب دارد.

    ۱۴۰۴-۰۲-۱۷ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه دسر کف خراسانی (کف بیخ) + ۹ نکته مهم که باید بدانید

    طرز تهیه دسر کف خراسانی (کف بیخ) + ۹ نکته مهم که باید بدانید

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - دسر کف یا کف بیخ، نوعی شیرینی یا دسر سنتی و اصیل خراسانی است که در مراسم شادی و دورهمی‌ها تهیه می‌شود. معمولا بزرگترهای فامیل، اقدام به تهیه کف می‌کنند و به خاطر خواص و طعم خوشمزه‌ای که دارد، طرفداران زیادی دارد.

    ۱۴۰۴-۰۲-۰۷ ۰۸:۰۰
  • خورش اسفناج قالی؛ گزینه‌ای ایده‌آل برای میزهای گیاهی

    خورش اسفناج قالی؛ گزینه‌ای ایده‌آل برای میزهای گیاهی

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - اسفناج قالی یک خورش محلی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمی‌گردد. برای درست کردن این خورش خوشمزه ایرانی از گوشت قرمز یا مرغ استفاده نمی‌شود به همین خاطر می‌توانید آن را به عنوان یک غذای اقتصادی و کاملا گیاهی تهیه و میل کنید.

    ۱۴۰۴-۰۲-۰۲ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان

    طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است که گذشتن از عطر و طعم دلچسب آن به هیچ عنوان کار ساده‌ای نیست.

    ۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه مرغ وحشی شمالی؛ غذایی که عاشقش می‌شوید

    طرز تهیه مرغ وحشی شمالی؛ غذایی که عاشقش می‌شوید

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - «مرغ وحشی» یک غذای خوشمزه شمالی و یکی از محبوب‌ترین انواع خورشت های محلی ایرانی است. این خورشت با مرغ معمولا با مرغ و آلو بخارا درست می‌شود و طعم ترش و شیرین بی‌نظیری دارد.

    ۱۴۰۴-۰۱-۱۱ ۰۸:۳۰
  • افطار و سحر مقوی با خرما پلو اهوازی (بدون گوشت)

    افطار و سحر مقوی با خرما پلو اهوازی (بدون گوشت)

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - خرما پلو یک پلو مخلوط مقوی و خوشمزه است که اصالتی جنوبی و اهوازی دارد. خرما پلو اهوازی طرز تهیه ساده‌ای دارد و شما می‌توانید آن را با مرغ، گوشت چرخ کرده یا بدون مرغ و گوشت تهیه کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

    ۱۴۰۴-۰۱-۰۱ ۰۸:۰۰
  • گوشتابه؛ غذایی که اراکی‌ها برای شب عید آماده می‌کنند

    گوشتابه؛ غذایی که اراکی‌ها برای شب عید آماده می‌کنند

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - گوشتابه اراکی یکی از قدیمی‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای اراکی است. این خوراک لذیذ با گوشت چرخ کرده را بیشتر در ایام خاص مانند شام عید نوروز تهیه و سرو می‌کنند.

    ۱۴۰۳-۱۲-۲۹ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه کباب تتالی اراکی با گوشت و مرغ برای ماه رمضان

    طرز تهیه کباب تتالی اراکی با گوشت و مرغ برای ماه رمضان

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - کباب تتالی یا کباب ته تالی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی شهر اراک است. طرز تهیه کباب تتالی به عنوان یک غذا با گوشت چرخ کرده ایرانی بسیار راحت است و شما می‌توانید این کباب خوشمزه ایرانی را با گوشت یا مرغ تهیه کنید.

    ۱۴۰۳-۱۲-۲۷ ۰۸:۰۰
  • کله جوش دامغانی؛ غذایی لذیذ و سبک برای ماه رمضان

    کله جوش دامغانی؛ غذایی لذیذ و سبک برای ماه رمضان

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - در طرز تهیه کله جوش دامغانی یا کله جوش سمنانی که با نام «کشکو» هم معروف است، از بادمجان استفاده می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. شما می‌توانید این غذا را برای ماه رمضان و در افطار استفاده کنید.

    ۱۴۰۳-۱۲-۲۰ ۰۸:۳۵
  • کیان
  • تبلیغ مجامع
نسخه دسکتاپ نسخه موبایل

Nastooh Saba Newsroomطراحی و تولید: نستوه

آی‌پی شما:

مرورگر شما:

yourOs:

آخرین بروزرسانی: ۱۴۰۴-۰۳-۱۶

Nastooh Saba Newsroomطراحی و تولید: نستوه