-
سلامتی در ۵۰+ : مهمترین چکاپها برای شما!
سلامت > طب سالمندیتهران - ایرنا - همهٔ ما به سلامتیمان اهمیت میدهیم، خصوصاً با بالارفتن سن که بیشتر مستعد انواع بیماریها میشویم. اما با چکاپهای روتین پزشکی میتوانیم هر مشکلی را در همان مراحل اولیه شناسایی کرده و راحتتر درمانشان کنیم.
-
در بند خاطرات گمشده؛ سفری در دنیای پیچیده آلزایمر
سلامت > طب سالمندیزندگی با آلزایمر، سفری دشوار و پرچالش برای بیماران و خانوادههای آنان است. در این مسیر، یادآوری خاطرات شیرین و مواجهه با فراموشیهای دردناک، احساسی عمیق از تنهایی و اضطراب را به همراه دارد. این گزارش به بررسی چالشهای زندگی روزمره با آلزایمر و ارائه نکات کلیدی میپردازد که به خانوادهها و مراقبین کمک میکند تا با همدلی، حمایت و درک عمیقتر از این بیماری، به زندگی عزیزانشان رنگ و بویی تازه ببخشند.
-
توصیههای طلایی برای خواب سالمندان
سلامت > طب سالمندیخواب مناسب میتواند میزان اضطراب و ناراحتیهای روانی را کاهش داده و در فعالیتهای روزمره افراد و موقعیتهایی که نیاز به تمرکز دیده میشود، یک مؤلفه مؤثر و کارآمد تلقی شود.
-
از دوران سالمندی نترسید
سلامت > طب سالمندیدوره سالمندی با تغییرات زیاد ظاهری همراه است. ژنتیک، تغذیه، بهداشت و عوامل دیگری در روند پیری تاثیرگذار هستند اما چرا برخی از این دوران واهمه دارند و از پیری می ترسند؟
-
چرا با کهولت سن کمرمان خم میشود؟
سلامت > طب سالمندیاگر برای قدم زدن به پارک یا خیابان رفته باشید، احتمالا افراد مسن بسیاری را دیدهاید که خمیده راه میروند به طوری که گویا در قیاس با ایام جوانی و میانسالیشان آب رفتهاند. این پدیده به قدری شایع است که بسیاری افزایش سن را معادل کوچک شدن و گوژپشتی میگیرند.
-
تغییر عجیب حس چشایی بعد ۴۰ سالگی
سلامت > طب سالمندیدر بحث بالا رفتن سن و پیری اولین چیزی که در ذهنها نقش میبندد چین و چروک و مشکلات جسمی است، اما ممکن است مشکلاتی برای شما بوجود آید که شما را متعجب کند.
-
چگونه «سن مغز» را پایین نگه داریم؟
سلامت > طب سالمندیدر تحقیقات جدید برای جوان نگه داشتن مغز راهکارهایی پیدا شده است.
-
شگفتی دانشمندان از وضعیت سلامتی ریچارد مورگان؛
مردی که در ۹۳سالگی همچون یک جوان ۴۰ساله است
سلامت > طب سالمندیریچارد مورگان، اهل ایرلند، تاکنون چهار بار در رشته پاروزنی داخل سالن قهرمان جهان شده است. او در ۹۳سالگی ریههایی همچون یک جوان سالم ۴۰ساله و درصد چربی بسیار پایینی دارد.
-
خواب زیاد سالمندان چه دلایل و خطراتی دارد؟
سلامت > طب سالمندیدر زمانی که سن افراد بالاتر میرود به دلیل فعالیت کم و وقت زیاد ممکن است میزان خوابشان نیز زیادتر از حد شود که این موضوع عوارضی خواهد داشت و باید درمان شود.
-
علائم اولیه پارکینسون را بشناسید
سلامت > طب سالمندیپارکینسون یک اختلال نورولوژیکی است که علائم آن معمولاً تدریجاً و طی سالها پیشرفت میکنند. بیماری پارکینسون زمانی اتفاق میافتد که سلولهای مغز که دوپامین تولید میکنند شروع به ازبینرفتن میکنند. دوپامین برای هماهنگی و تعادل در حرکت ضروری است. دوپامین کمتر در مغز باعث علائم گوناگونی میشود که در هر کسی پیشرفت متفاوتی دارند.
-
کمکهای اولیه برای آسیبهای شایع سالمندان
سلامت > طب سالمندیکمکهای اولیه برای افراد مسن در هنگام برخورد با زمین خوردن، سوختگی، مشکلات قلبی عروقی یا سایر حوادث رایج مفید است. اقدامات اصلی را که در صورت بروز حوادث باید انجام دهید در این مطلب توضیح دادهایم.
-
نشانههای افسردگی در سالمندان چیست؟
سلامت > طب سالمندیافسردگی یکی از بیماری های رایج در میان افراد مسن می باشد که در این مقاله به انواع نشانه ها تا درمان دارویی و گیاهی این عارضه پرداخته ایم، ادامه مطلب را از دست ندهید.
-
علت افتادگی پلک چشم چیست و چطور درمان میشود؟
سلامت > خود مراقبتیاگر از عارضه پتوز یا افتادگی پلک چشم رنج می برید و نمی دانید علت افتادگی پلک چشم شما چیست خواندن این مقاله روزیاتو را به شما توصیه می کنیم. در این عارضه، پلک بالایی به دلایل مختلفی روی چشم می افتد و حتی در برخی موارد روی بینایی شما هم تاثیر می گذارد.
-
آلزایمر خاموش چگونه کنترل میشود؟
سلامت > طب سالمندیآلزایمر خاموش یا همان بیماری فراموشی، با از یاد رفتن کوچکترین کارها شروع میشود و مبتلا به آن تا جایی پیش میرود که دیگر راه بازگشت به خانه را هم نمی تواند پیدا میکند.
-
گفتگو با مدیرعامل انجمن آلزایمر:
هر ساعت چند نفر در ایران به آلزایمر مبتلا میشوند؟
سلامت > طب سالمندیمدیرعامل انجمن آلزایمر ایران گفت: در گذشته خانوادهها تغذیه مناسبی داشتند اما اکنون به دلیل رشد شهرنشینی اکنون بیشتر مردم از تغذیه ناسالم و فست فود ها استفاده میکنند. افزایش میزان مصرف غذاهای فراوری شده و غذاهایی با ترکیبات نگه دارنده زمینه ساز بروز آلزایمز حتی در سنین زیر ۵۰ سالگی هستند.