-
طرز تهیه سرکه انار؛ دارویی که برای کبد چرب مفید است
آشپزی > آشپزی فوریسرکه انار یکی از انواع کمتر شناخته شده سرکه است که به دلیل کمتر شناخته شده بودن به ندرت در پخت و پزهای خانگی استفاده میشود.
-
چطور با یک کیلو گلابی کمپوت درست کنیم؟
آشپزی > دسر و شیرینیدر فصل گلابی درست کردن کمپوت گلابی به خاطر عطر و بوی خوش و طعم بینظیری که دارد حسابی پرطرفدار است. اگر میوه گلابی در یخچال دارید، حتی اگر چروک و در حال خراب شدن هستند همین حالا دست به کار شوید.
-
طرز تهیه قورما شورباسی؛ آبگوشت سنتی تبریزی
آشپزی > آشپزی بومیقورما شورباسی یا شوربای گوشت قورمای تبریز همان طور که از اسمش پیداست، یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی تبریزی و از قدیمیترین غذاهای آذربایجان شرقی است. این غذای لذیذ در اصل، نوعی آبگوشت سنتی است که با طعم و عطر دلپذیرش میتواند هوش از سرتان ببرد.
-
فرنی انجیر را به این روش بپزید تا حسابی تقویت شوید
آشپزی > دسر و شیرینیفرنی انجیر یکی از انواع فرنی مقوی و خوشمزه است. فرنی با انجیر ساده یا با انواع مغز مثل مغز گردو را میتوان مثل انواع فرنی به عنوان یک صبحانه کامل و مقوی و یا در وعدههای مختلف سرو کرد.
-
۴ روش آسان تهیه مویز ارگانیک و بدون تیزاب در خانه
آشپزی > آشپزی فوریمویز نوعی کشمش است که از انگور سیاه یا انگور قرمز بیدانه به دست میآید. این خشکبار خوشمزه و محبوب دارای خواص بسیار زیادی است و خوردن آن به همه افراد در هر سن و سالی توصیه میشود. در این مطلب قصد داریم درست کردن مویز خانگی را به شما آموزش بدهیم.
-
دستور پخت نان اگردک؛ خوشمزه ترین نان روغنی نوستالژی
آشپزی > آشپزی بومینان اگردک یا نان اردک که با نام نان اگرده یا اردح و روغن جوشی نیز شناخته میشود، یکی از انواع نان محلی است. این نان سنتی خوشمزه در شهرهای مختلفی مانند همدان، قزوین، زنجان، نجف آباد و کرمانشاه با استفاده از تخم مرغ یا بدون تخم مرغ به روشهای کاملا مشابهی به صورت تابه ای و بدون فر طبخ میشود.
-
نان لقمهای آلمانی؛ نانی تابهای برای میان وعده
آشپزی > دسر و شیرینینان لقمه ای آلمانی یا نان برلینر (Berliner) که با نام برلینر کنپل (Berliner Knüppel) هم شناخته میشود، نوعی نان توپی است که با انواع مربا، کرم کاستارد، شکلات، خامه، پنیر یا حتی با گوشت چرخ کرده پر میشود.
-
تارت نارنگی؛ خوشمزهترین شیرینی برای تغذیه مدرسه
آشپزی > دسر و شیرینیتارت نارنگی یکی از خوشمزهترین دسرهای پاییزی و زمستانی است و طعم دلنشین و ملایمی دارد؛ میتوانید تارت نارنگی را برای میان وعده مدرسه و زنگ تفریح کودکان درست کرده یا به عنوان دسر در مهمانی و دورهمی سرو کنید.
-
طرز درست کردن خورشت دروغگو(دورگو) گیلانی
آشپزی > آشپزی بومیخورشت دروغگو یا دورگو یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که اصالت آن به شهر «لشت نشا» از توابع رشت میرسد. خورش دروغگو یک غذای کاملا گیاهی مناسب شام و ناهار است.
-
چیز کیک پسته به روش یخچالی با پایه بیسکویت
آشپزی > آشپزی فرنگیچیز کیک پسته یکی از انواع دسر با پسته است. چیزکیک پسته جزو انواع چیز کیک یخچالی است و برای پخت نیاز به فر ندارد.
-
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی مجلسی با پنیر پیتزا
آشپزی > آشپزی فرنگیکوکو لوبیا سبز جزو انواع کوکوهای ساده و یک غذای مقوی و خوشمزه برای شام و ناهار است. برای درست کردن کوکو لوبیا سبز بهترین زمان فصل بهار و تابستان یعنی در زمان فراوانی لوبیا سبز در بازار است. کوکو لوبیا سبز را با سبزیجات و مواد مختلفی درست میکنند و یک شام سبک و خنک تابستانی است.
-
دستور پخت ارمنی پلو یا تهچین ارمنی؛ خوشمزه و متفاوت
آشپزی > آشپزی فرنگیارمنی پلو یا ته چین ارمنی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از قاطی پلوهای خوشمزهای است که اصالت آن به ارامنه ایران و کشور ارمنستان برمیگردد.
-
طرز تهیه بامیه سوخاری با سس مخصوص در ۷ مرحله
آشپزی > آشپزی فوریبامیه سوخاری برای دورچین غذا یک گزینه مناسب است. درواقع سوخاری کردن بامیه یکی از گزینههای متفاوت طبخ بامیه است. بامیه سوخاری در دسته فست فودهای بدون گوشت قرار میگیرند که روش پخت آسانی دارد و به سادگی طبخ میشود.
-
بیج بیج با گوشت چرخ کرده به روش گیلانیها
آشپزی > آشپزی بومیبیج بیج یک غذای محلی استانهای شمالی ایرانی است که پخت آن برای غذای شام و ناهار بیشتر در استانهای گیلان و مازندران و استان زنجان از دوره قاجار رایج است. این غذای فوری و سه سوته که برای غذای کارمندی و غذای دانشجویی نیز یک گزینه مناسب است با نام واویشکا نیز شناخته میشود.
-
بادمجان پلو به روش قزوینی؛ سریعترین پلوی مخلوط رستورانی
آشپزی > آشپزی بومیبادمجان پلو یکی از انواع پلو مخلوط سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران مثل قزوین و شیراز به شیوههای متنوع طبخ میشود.
-
دستور پخت شوید پلو با میگو به روش بوشهری
آشپزی > آشپزی بومیشوید پلو با میگو یکی از خوشمزهترین قاطی پلوهای جنوبی است که با شوید تازه یا خشک و با میگو تازه و خشک میتوان آن را تهیه کرد. میگو پلو با سبزی همچنین یک غذای مجلسی برای مهمانیها محسوب میشود که طعم بسیار لذیذ و ارزش غذایی بالایی دارد.
-
دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادیهای قزوین
آشپزی > آشپزی بومیشیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه میشود. یکی از مهمترین ویژگیهای این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است.
-
تفاوت بین زیتون سبز و سیاه چیست؟
آشپزی > دسر و شیرینیبهترین راه برای نگهداری زیتون تیره این است که آنها را در روغن زیتون بکر نگهداری کنید.
-
دستور اصلی شیرین خورشت گیلانی (شیرین قاتق) در ۷ مرحله
آشپزی > آشپزی بومیشیرین خورشت گیلانی یا خورشت شیرین قاتق لاهیجانی که به شیرین قاتق و سیا قاتق (سیاه خورشت) هم مشهور است یکی از غذاهای محلی خطه شمال کشور و استان گیلان و به خصوص یک غذای محبوب برای غذای شام و منوی ناهار در شهر لاهیجان است.
-
پلو بندری؛ غذایی که کمتر از ۱ ساعت آماده میشود
آشپزی > آشپزی بومیپلو بندری یکی از خوشمزهترین انواع پلو مخلوط جنوبی است که اصالت آن به استانهای خوزستان و هرمزگان برمیگردد. جنوبیها این قاطی پلوی تند و تیز و فوری را به عنوان یک غذا با تن ماهی معمولا با تن ماهی درست میکنند.
-
طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ و گوشت در فر و قابلمه
آشپزی > آشپزی بومیته چین آلو اسفناج مثل خورش آلو اسفناج یک غذا برای ناهار سنتی و خوشمزه است که به خاطر طعم لذیذ و ظاهر هوس انگیزی که دارد، بسیار پرطرفدار است.
-
کیک آلو رو به روش قنادهای فرانسوی؛ با پف زیاد و بافت نرم
آشپزی > دسر و شیرینیکیک آلو یکی از خوشمزهترین انواع کیک است که دستور طبخ متنوعی دارد و با بافت عالی و طعم ترش و شیرین خودش میتواند یک تجربه جدید را برای شما در آشپزی با انواع آلو ایجاد کند. برای درست کردن کیک آلو، میتوانید از آلو سیاه، آلو قرمز، آلو زرد یا حتی از ترکیب آلوهای مختلف استفاده کنید.
-
طرز تهیه آلو تیکا؛ کتلت هندی بدون گوشت
آشپزی > آشپزی فرنگیکتلت آلو تیکی یا آلو تیکا یکی از غذاهای مشهور هندی است. هندیها هم مثل شیرازی ها به سیب زمینی «آلو» و به کتلت «تیکی» یا «تیکا» میگویند و به همین دلیل اسم این کتلت سیب زمینی «آلو تیکا» است.
-
طرز تهیه اسفناج پلو؛ برای درمان سرماخوردگی این قاطی پلو را بپزید
آشپزی > آشپزی بومیروشهای پخت اسفناج پلو به عنوان یکی از انواع پلو مخلوط مثل خیلی از غذاهای ایرانی، بسیار متنوع است و در هر گوشه از ایران از جمله شیراز و شهرهای شمالی ایران، به شکل متفاوتی پخته میشود.
-
طرز تهیه ونوشک پلو (بنه پلو) کرمانشاهی در ۶ مرحله ساده
آشپزی > آشپزی بومیونوشک پلو یا بنه پلو یکی از غذاهای اصیل ایلام و کرمانشاه است که با میوه درخت بنه و گوشت چرخ کرده درست میشود. میوه درخت بنه یا ونوشک با اسامی دیگری مانند پسته کوهی، کولن، کولنگ و گوشنک هم شناخته میشود و به صورت تازه یا خشک شده در طرز تهیه انواع غذا با بنه به کار میرود.
-
چطور پسته پلوی کرمانی را به روش رستورانی درست کنیم؟
آشپزی > آشپزی بومیپسته پلو یکی از قاطی پلوهای اصیل ایرانی است که ریشه در آشپزی کرمانی دارد. این غذای مجلسی از محبوبترین پلوهای به جا مانده از دوره قاجار است که با گوشت گردن گوسفند، ماهیچه، کوفته قلقلی یا گوشت مرغ طبخ میشود.
-
حلوا برنجی را با این روش بپزید تا سفت نشود
آشپزی > دسر و شیرینیحلوا برنجی یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است. این حلوا همانطور که از اسمش پیداست با آرد برنج تهیه میشود. حلوای آرد برنج با چند ماده اولیه در دسترس تهیه میشود و در واقع روش پخت آن تفاوت چندانی با حلواهایی که به طور معمول درست میشود ندارد.
-
۲ روش برای تهیه شربت بهار نارنج مجلسی
آشپزی > دسر و شیرینیشربت بهار نارنج یکی از جذابترین انواع نوشیدنی فصل بهار و تابستان به خصوص در شهر شیراز است. این شربت ضدعطش خوش عطر و بو با استفاده از شکوفههای تازه بهار نارنج یا عرق بهار نارنج آماده تهیه میشود و از همین رو یک شربت مجلسی بسیار مفید و خوش طعم است.
-
طرز تهیه آش زرشک خراسانی؛ لذیذ و مقوی
آشپزی > آشپزی بومیآش زرشک یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در خراسان شمالی، مازندران، لرستان و طالقان به روشهای نسبتا متفاوتی طبخ میشود.
-
چطور کوکو شیرین مشهدی رو بدون بوی تخم مرغ درست کنیم؟
آشپزی > آشپزی بومیطرز تهیه کوکو شیرین مشهدی هم تا حدودی شبیه کوکو شیرین قزوین است. این غذای مشهدی نونی و بدون گوشت، طعم متفاوتی دارد و ظرف یک ساعت آماده میشود.