ایرنا زندگی
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ‌
  • خانه
  • گزارش ویژه
  • سلامت
  • سبک زندگی
  • تفریح و گردشگری
  • خانواده
  • آشپزی
×
filterاخبار امروز
  • پلو قشقایی؛ خوشمزه‌ترین غذای عشایری

    پلو قشقایی؛ خوشمزه‌ترین غذای عشایری

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - پلو قشقایی نوعی پلو مخلوط سنتی و بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب برنج با گوشت، کشمش، زعفران و... تهیه می‌شود.

    ۱۴۰۴-۰۲-۲۱ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیل (ترشی گرما) با رعایت نکات مهم

    طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیل (ترشی گرما) با رعایت نکات مهم

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - خورش ترشی گورما اردبیل یا خورشت ترشی گرما که به آن خورشت تورشی قورما هم می‌گویند یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی این شهر است که به دلیل ترکیب طعم‌های مختلفی که در آن به کار رفته است، طعمی فوق‌العاده دلچسب دارد.

    ۱۴۰۴-۰۲-۱۷ ۰۸:۰۰
  • سفر به مکزیک در آشپزخانه شما: با ذرت مکزیکی!

    سفر به مکزیک در آشپزخانه شما: با ذرت مکزیکی!

    آشپزی > آشپزی فرنگیتهران - ایرنا - ذرت مکزیکی، میان‌وعده‌ای خوشمزه، مغذی و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، پروتئین، کربوهیدرات و چربی‌های سالم است. این غذای مکزیکی با آنتی‌اکسیدان‌ها از بدن در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند و در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد.

    ۱۴۰۴-۰۲-۱۳ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

    طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا - بستنی چغاله بادام یکی از جذاب‌ترین انواع بستنی است که می‌توانید با این میوه سبز رنگ فصل بهار درست کنید. اگر شما هم به دنبال یک گزینه جدید هستید که به لیست «با چغاله بادام چی درست کنم؟» اضافه کنید، بستنی چغاله را می‌توانید امتحان کنید.

    ۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۰۸:۲۱
  • طرز تهیه دسر کف خراسانی (کف بیخ) + ۹ نکته مهم که باید بدانید

    طرز تهیه دسر کف خراسانی (کف بیخ) + ۹ نکته مهم که باید بدانید

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - دسر کف یا کف بیخ، نوعی شیرینی یا دسر سنتی و اصیل خراسانی است که در مراسم شادی و دورهمی‌ها تهیه می‌شود. معمولا بزرگترهای فامیل، اقدام به تهیه کف می‌کنند و به خاطر خواص و طعم خوشمزه‌ای که دارد، طرفداران زیادی دارد.

    ۱۴۰۴-۰۲-۰۷ ۰۸:۰۰
  • خورش اسفناج قالی؛ گزینه‌ای ایده‌آل برای میزهای گیاهی

    خورش اسفناج قالی؛ گزینه‌ای ایده‌آل برای میزهای گیاهی

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - اسفناج قالی یک خورش محلی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمی‌گردد. برای درست کردن این خورش خوشمزه ایرانی از گوشت قرمز یا مرغ استفاده نمی‌شود به همین خاطر می‌توانید آن را به عنوان یک غذای اقتصادی و کاملا گیاهی تهیه و میل کنید.

    ۱۴۰۴-۰۲-۰۲ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان

    طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است که گذشتن از عطر و طعم دلچسب آن به هیچ عنوان کار ساده‌ای نیست.

    ۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه چیکن یاکیتوری (جوجه کباب ژاپنی)

    طرز تهیه چیکن یاکیتوری (جوجه کباب ژاپنی)

    آشپزی > آشپزی فرنگیتهران - ایرنا - چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که به خاطر طعم و بافت فوق‌العاده‌اش، در سراسر دنیا طرفداران پر و پاقرصی دارد. یاکیتوری در اصل نوعی کباب است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی و گوساله می‌توان آن را تهیه کرد.

    ۱۴۰۴-۰۱-۲۴ ۰۹:۰۱
  • طرز تهیه قرابیه پسته؛ از کوچه پس‌کوچه‌های تبریز تا سفره شما

    طرز تهیه قرابیه پسته؛ از کوچه پس‌کوچه‌های تبریز تا سفره شما

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا- «عطر پسته و کره در کوچه‌های تبریز می‌پیچد و شما را به سمت قرابیه پسته، شیرینی اصیل و دلربا، می‌کشاند. طعمی بهشتی و ماندگاری بالا، این شیرینی را به تجربه‌ای لذت‌بخش تبدیل کرده است. با ما همراه باشید تا در این مقاله، طرز تهیه قرابیه پسته ای تبریزی و نکات کلیدی برای پخت بی‌نقص آن را بیاموزید.»

    ۱۴۰۴-۰۱-۱۹ ۰۸:۳۰
  • طرز تهیه «جوجه دیگی» در قابلمه بدون نیاز به سیخ و منقل

    طرز تهیه «جوجه دیگی» در قابلمه بدون نیاز به سیخ و منقل

    آشپزی > آشپزی فوریایرنا - تهران - «جوجه دیگی» یا «جوجه کباب قابلمه ای» یکی از محبوب‌ترین انواع غذاهای ایرانی و از انواع جوجه کباب است که در تابه روی گاز طبخ می‌شود و برای آماده کردن آن نیازی به فر یا منقل و سیخ نخواهید داشت.

    ۱۴۰۴-۰۱-۱۵ ۰۸:۳۰
  • طرز تهیه مرغ وحشی شمالی؛ غذایی که عاشقش می‌شوید

    طرز تهیه مرغ وحشی شمالی؛ غذایی که عاشقش می‌شوید

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - «مرغ وحشی» یک غذای خوشمزه شمالی و یکی از محبوب‌ترین انواع خورشت های محلی ایرانی است. این خورشت با مرغ معمولا با مرغ و آلو بخارا درست می‌شود و طعم ترش و شیرین بی‌نظیری دارد.

    ۱۴۰۴-۰۱-۱۱ ۰۸:۳۰
  • طرز تهیه گز آردی اصفهان به روش بازاری

    طرز تهیه گز آردی اصفهان به روش بازاری

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا- گز آردی اصفهان هم مثل سوهان قم یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌ها و دسرهای ایرانی با شهرت جهانی است که قدمت آن به دوره صفویه برمی‌گردد. شما می‌توانید گز را به دلخواه با گلوکز مایع، با گزانگبین یا با عسل درست کنید.

    ۱۴۰۴-۰۱-۰۷ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه باسلوق زعفرانی برای شب‌نشینی‌های عید

    طرز تهیه باسلوق زعفرانی برای شب‌نشینی‌های عید

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا - باسلوق زعفرانی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب تبریزی‌ها است که علاوه بر شیرینی عید نوروز، به عنوان یک شیرینی پرطرفدار ماه رمضان هم شناخته می‌شود.

    ۱۴۰۴-۰۱-۰۴ ۰۸:۰۰
  • افطار و سحر مقوی با خرما پلو اهوازی (بدون گوشت)

    افطار و سحر مقوی با خرما پلو اهوازی (بدون گوشت)

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - خرما پلو یک پلو مخلوط مقوی و خوشمزه است که اصالتی جنوبی و اهوازی دارد. خرما پلو اهوازی طرز تهیه ساده‌ای دارد و شما می‌توانید آن را با مرغ، گوشت چرخ کرده یا بدون مرغ و گوشت تهیه کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

    ۱۴۰۴-۰۱-۰۱ ۰۸:۰۰
  • گوشتابه؛ غذایی که اراکی‌ها برای شب عید آماده می‌کنند

    گوشتابه؛ غذایی که اراکی‌ها برای شب عید آماده می‌کنند

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - گوشتابه اراکی یکی از قدیمی‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای اراکی است. این خوراک لذیذ با گوشت چرخ کرده را بیشتر در ایام خاص مانند شام عید نوروز تهیه و سرو می‌کنند.

    ۱۴۰۳-۱۲-۲۹ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه کباب تتالی اراکی با گوشت و مرغ برای ماه رمضان

    طرز تهیه کباب تتالی اراکی با گوشت و مرغ برای ماه رمضان

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - کباب تتالی یا کباب ته تالی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی شهر اراک است. طرز تهیه کباب تتالی به عنوان یک غذا با گوشت چرخ کرده ایرانی بسیار راحت است و شما می‌توانید این کباب خوشمزه ایرانی را با گوشت یا مرغ تهیه کنید.

    ۱۴۰۳-۱۲-۲۷ ۰۸:۰۰
  • طرز تهیه شیرینی توت در ۳۰ دقیقه ویژه عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی توت در ۳۰ دقیقه ویژه عید نوروز

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا- شیرینی توت یکی از شیرینی‌های خوشمزه و اصیل سنتی است که معمولا به عنوان شیرینی عید با ماندگاری بالا هم شناخته می‌شود. در تهیه این شیرینی ، از توت استفاده نمی‌شود و به خاطر اینکه ظاهر آن شبیه توت است، به این نام شناخته می‌شود.

    ۱۴۰۳-۱۲-۲۵ ۰۸:۳۰
  • طرز تهیه لُقیمات (لُگیمات)؛ دسر عربی برای افطارهای رمضان

    طرز تهیه لُقیمات (لُگیمات)؛ دسر عربی برای افطارهای رمضان

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا - «لُگیمات» یا به قول عرب‌ها «لُقیمات» و «لیگمات» یکی از دسرهای عربی است که در لیست افطار ماه رمضان در جنوب ایران از جمله استان‌های بوشهر و هرمزگان قرار دارد.

    ۱۴۰۳-۱۲-۲۲ ۰۸:۲۷
  • کله جوش دامغانی؛ غذایی لذیذ و سبک برای ماه رمضان

    کله جوش دامغانی؛ غذایی لذیذ و سبک برای ماه رمضان

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - در طرز تهیه کله جوش دامغانی یا کله جوش سمنانی که با نام «کشکو» هم معروف است، از بادمجان استفاده می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. شما می‌توانید این غذا را برای ماه رمضان و در افطار استفاده کنید.

    ۱۴۰۳-۱۲-۲۰ ۰۸:۳۵
  • طرز تهیه هواری با تن ماهی؛ خوشمزه‌ترین قاطی پلو حاضری

    طرز تهیه هواری با تن ماهی؛ خوشمزه‌ترین قاطی پلو حاضری

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - هواری تن ماهی یکی از غذاهای اصیل جنوبی است که معمولا با ماهی و میگو درست می‌شود ولی برای راحتی کار، هواری با تن ماهی هم تهیه می‌شود.

    ۱۴۰۳-۱۲-۱۸ ۰۸:۵۰
  • جوانه‌ها در قاب دسر؛ رازهای تهیه سمنو

    جوانه‌ها در قاب دسر؛ رازهای تهیه سمنو

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - هر ساله با فرارسیدن بهار و آغاز سال نو، ایرانیان سنت‌ها و آیین‌های ویژه‌ای را جشن می‌گیرند که هر یک نمادی از تاریخ و فرهنگ غنی این سرزمین است. یکی از این آیین‌ها، تهیه سمنو، دسر سنتی و محبوبی است که در دل جشن نوروز نهفته است.

    ۱۴۰۳-۱۲-۱۵ ۰۹:۴۰
  • آش هفت قلم؛ عطر اصفهان در سفره افطار شما

    آش هفت قلم؛ عطر اصفهان در سفره افطار شما

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - آش هفت قلم اصفهانی، یکی از آش‌های خوشمزه و مقوی اصالتا اصفهانی است که در مناسبت‌های مختلف، ماه رمضان و حتی به عنوان عصرانه یا برای لیست شام و منوی ناهار تهیه و سرو می‌شود.

    ۱۴۰۳-۱۲-۱۳ ۱۱:۵۹
  • طرز تهیه کتلت هویج برای سحری ماه رمضان

    طرز تهیه کتلت هویج برای سحری ماه رمضان

    آشپزی > آشپزی ارزانتهران - ایرنا - کتلت هویج یکی از انواع کتلت با گوشت چرخ کرده است که به عنوان یک غذای سبک و مقوی برای سحری ماه رمضان توصیه می‌شود.

    ۱۴۰۳-۱۲-۱۲ ۰۹:۱۹
  • طرز تهیه شیرینی نعلی (اشکی) مخصوص عید

    طرز تهیه شیرینی نعلی (اشکی) مخصوص عید

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا - شیرینی نعلی یا اشکی، یکی از شیرینی های با ماندگاری بالا به خصوص برای عید نوروز است که طرفداران زیادی دارد. این شیرینی مخصوص عید با مواد ساده ای درست می شود و اصلا وقت گیر و سخت نیست.

    ۱۴۰۳-۱۲-۰۹ ۱۲:۵۴
  • طرز تهیه شامی کوا؛ غذای مخصوص بروجرد

    طرز تهیه شامی کوا؛ غذای مخصوص بروجرد

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا- شامی کباب بروجردی یا به قول خود بروجردی‌ها شامی کوا یکی از مشهورترین انواع کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه ایرانی برای شام و ناهار است.

    ۱۴۰۳-۱۲-۰۷ ۰۸:۳۸
  • طرز تهیه کیک ردولوت ؛ یک قرمز جذاب ساده و راحت در فر و قابلمه

    طرز تهیه کیک ردولوت ؛ یک قرمز جذاب ساده و راحت در فر و قابلمه

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا- کیک ردولوت یا کیک مخمل قرمز چیست؟ کیک «ردولوت» که در لغت به معنای «مخمل سرخ» است از جمله کیک‌های محبوب برای مجالس و مهمانی‌ است.

    ۱۴۰۳-۱۲-۰۴ ۱۲:۱۲
  • طرز تهیه سالاد انار و گل کلم محبوب زمستانی

    طرز تهیه سالاد انار و گل کلم محبوب زمستانی

    آشپزی > دسر و شیرینیتهران - ایرنا- سالاد انار و گل کلم از جمله سالادهای خوشمزه و محبوب زمستانی است. از این سالاد می‌توانید برای تزیین میز غذای مهمانی‌هایتان استفاده کنید.

    ۱۴۰۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۰۰
  • دوگوله کباب اراکی؛ یک کباب لذیذ برای درمان کبد چرب

    دوگوله کباب اراکی؛ یک کباب لذیذ برای درمان کبد چرب

    آشپزی > آشپزی بومیتهران -ایرنا- دو گوله کباب یک غذای خوشمزه و سنتی اصالتا اراکی است که به عنوان غذای شب عید یا غذای شب یلدا در اراک، تهیه و سرو می‌شود.

    ۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۴:۵۱
  • طرز تهیه دوغ پا؛ غذای محلی زاهدان

    طرز تهیه دوغ پا؛ غذای محلی زاهدان

    آشپزی > آشپزی بومیتهران - ایرنا - خورش دوغ پای یا همان قیمه سیستانی یکی از بهترین غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه شهر زاهدان است. این خورش را می‌توان با گوشت یا مرغ تهیه کرد.

    ۱۴۰۳-۱۱-۳۰ ۱۱:۰۹
  • سوشی رول خانگی؛ یک تجربه متفاوت که آشپزخانه شما را به ژاپن می‌برد!

    سوشی رول خانگی؛ یک تجربه متفاوت که آشپزخانه شما را به ژاپن می‌برد!

    آشپزی > آشپزی فرنگیتهران- ایرنا- سفر به سرزمین خوراکی‌های شرقی را بدون خروج از خانه تجربه کنید! با چند ماده ساده و کمی خلاقیت، سوشی رول خانگی تهیه کنید و دوستان و خانواده را با این غذای محبوب ژاپنی شگفت‌زده کرده و از طعمی متفاوت و لذیذ لذت ببرید. پس همین امروز دست به کار شوید و اولین سوشی خانگی خود را درست کنید!

    ۱۴۰۳-۱۱-۲۸ ۱۲:۵۷
  • قبلی
  • ۱
  • ۲
  • ۳
  • ۴
  • ۵
  • ۶
  • ۷
  • ۸
  • ۹
  • ۱۰
  • ۱۱
  • بعدی
  • کیان
نسخه دسکتاپ نسخه موبایل

Nastooh Saba Newsroomطراحی و تولید: نستوه

آی‌پی شما:

مرورگر شما:

آخرین بروزرسانی: ۱۴۰۴-۰۲-۲۶

Nastooh Saba Newsroomطراحی و تولید: نستوه