-
طرز تهیه آش میوه مجلسی با میوه تازه و خشک
آشپزی > آشپزی بومیآش میوه یکی از لذیذترین و محبوبترین انواع آش در ایران است که در شهرهایی مثل اردبیل، تبریز، همدان و زنجان طبخ میشود و به دلیل وجود میوههای متنوع طعمی متمایز و بسیار دلپذیر دارد.
-
طرز تهیه کیک پنیر سبزی؛ سالمترین فینگرفود مهمونی
آشپزی > دسر و شیرینیکیک پنیر سبزی یک غذای ساده و سالم است که به دلیل ظاهر متفاوت و زیبایی که دارد به راحتی میتوانید آن را برای مجالس و مهمانیها به عنوان فینگرفود مهمانی تهیه و سرو کنید.
-
طرز تهیه قیمه کورگ؛ غذای اصیل سنندج
آشپزی > آشپزی بومیقیمه کورگ از انواع خورشت محلی و سنتی کردی است که رسپی آن اصالتا به شهر سنندج تعلق دارد. خوب است بدانید، «کورگ» در زبان کوردی به معنای سبزی «تره» است.
-
چگونه کوفته ماهی جنوبی را بدون بوی زهم درست کنیم
آشپزی > آشپزی بومیکوفته ماهی یا کوفته ماهی مومغ (ماهی ساردین)، یکی از غذاهای اصیلترین غذاهای جنوبی است که در استان هرمزگان و بوشهر تهیه میشود و حسابی هم طرفدار دارد.
-
طرز تهیه کوفته شیرین کرمانشاهی
آشپزی > آشپزی بومیکوفته شیرین یکی از غذاهای محلی کرمانشاهی است که دستور پختی مشابه کوفته برنجی دارد. تفاوت کوفته شیرین با کوفته برنجی به مزه آن برمیگردد؛ این غذای کرمانشاهی دارای طعم ترش و شیرین است.
-
ماهی کنجدی؛ غذا برای افرادی که بوی ماهی را دوست ندارند
آشپزی > آشپزی فرنگیماهی کنجدی یکی از خوشمزهترین انواع غذا با ماهی است. این غذای خوشمزه علاوه بر دوستداران غذاهای دریایی حتی میتواند نظر افرادی را به خودش جلب کند که علاقه چندانی به گوشت ماهی ندارند.
-
بهترین روشهای گرفتن تلخی زیتون در خانه
آشپزی > آشپزی ارزانگرفتن تلخی زیتون در خانه کار سختی نیست. درواقع آشنایی با روشهای از بین بردن تلخی زیتون در خانه به شما کمک میکند تا خودتان در خانه به سالمترین روش ممکن زیتون شور بدون رگه تلخی تهیه کنید.
-
کئی کشک؛ خوشمزهترین غذای مازندرانی با کدو حلوایی
آشپزی > آشپزی بومیکئی کشک یا کشک کدو حلوایی یک پیش غذا و غذای مازندرانی است که مواد اصلی آن کشک و کدو حلوایی است.
-
طرز تهیه توتک محلی؛ سوغات قدیمی کرج، لواسان و دماوند
آشپزی > دسر و شیرینیتوتک یا نان ییلاقی یک نوع نان شیرین محلی البرز (کرج و جاده چالوس) و دماوند است. این نان محلی را به سادگی در خانه و به وسیله فر یا با تابه میتوانید تهیه کنید و به عنوان نان در وعده صبحانه به همراه کره، مربا و سرشیر سرو کنید.
-
طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال
آشپزی > آشپزی فرنگیخوراک ماهی با سس پرتقال یکی از خوشمزهترین انواع غذا با ماهی است که در سراسر جهان به روشهای متنوعی طبخ میشود. این غذای لاکچری با ماهی از بهترین گزینهها برای ناهار و شام مهمانیها و دورهمیها به حساب میآید.
-
طرز تهیه کیک مایونز شکلاتی؛ بدون شیر و روغن
آشپزی > دسر و شیرینیکیک مایونز شکلاتی یکی از انواع کیکهای شکلاتی خوشمزه با بافت خیس و لطیف است که سس مایونز به عنوان بخش جدانشدنی آن طعمی لذیذ به کیک میبخشد.
-
طرز تهیه شله ماشکی؛ غذای لذیذ یاسوجی برای شب یلدا
آشپزی > آشپزی بومیشله ماشکی نوعی خوراک محلی شهر یاسوج و استان کهکلویه و بویر احمد است. یاسوجیها این خوراک سنتی خوشمزه با ماش را به طور معمول، در روزهای سرد و بارانی و یا برای شب یلدا میپزند؛ به همین دلیل به آن شله بارانی هم میگویند.
-
روستاهای پاییزی ایران؛ ترکیبی رویایی از زیبایی و آرامش
آشپزی > آشپزی بومیدر فصل پاییز، برخی روستاهای ایران با رنگهای باشکوه، جلوه خاصی به خود میگیرند و به مقاصد پرطرفدار گردشگری تبدیل میشوند.
-
طرز تهیه خشیل آذری؛غذای مخصوص شب یلدا
آشپزی > آشپزی بومیآش خشیل یک آش مخصوص شب یلدا و از جمله اصلیترین غذاهای شب یلدا در استانهای آذری زبان به خصوص استان اردبیل است که به خاطر وجود مقداری زیادی گندم و کره طبیعی میتواند به افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن در هوای سرد کمک کند.
-
طرز تهیه کیک لبو، کیکی جذاب برای شب یلدا
آشپزی > دسر و شیرینیکیک لبو جزو انواع کیک خوشمزه پاییزی و زمستانی است که آن را میتوانید به عنوان شیرینی کم هزینه و آسان شب یلدا هم درست کنید.
-
چگونه شیره خرما (سیلون خرما) با ماندگاری بالا درست کنیم
آشپزی > دسر و شیرینیشیره خرما یا به قول جنوبیها سیلون خرما یکی چاشنی محبوب ایرانی است که هم یک خوراکی مقوی برای صبحانه است و هم در تهیه برخی غذاها، دسرها و شیرینیها به کار میروند.
-
طرز تهیه دسر پالدا تبریزی؛ مناسب برای شب یلدا
آشپزی > دسر و شیرینیپالدا یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی آذربایجان با اصالت تبریزی است که طعمی شبیه مسقطی و بافتی مانند کاستارد دارد و برای شب یلدا مناسب است.
-
طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا با چند قلم مواد ساده
آشپزی > دسر و شیرینیمسقطی انار یکی از خوشمزهترین انواع دسر ساده با انار با بافتی نرم و لطیف است که معمولا به عنوان دسر شب یلدا هم آن را تهیه میکنند.
-
چطور بورانی سیب زمینی را به یک غذای کامل تبدیل کنیم؟
آشپزی > آشپزی فوریبورانی جزو پیشغذاهای خوشمزه و ساده در فرهنگ ایرانی است که با مواد متنوعی درست میشود. در میان انواع بورانی، بورانی سیب زمینی یکی از سیر کنندهترین و لذیذترینها است.
-
روشهای تهیه چیپس کدو حلوایی با ابزار مختلف
آشپزی > دسر و شیرینیچیپس کدو حلوایی یا چیپس کدو تنبل یکی از خوشمزهترین انواع چیپس میوه ای است که با طعم دلپذیرش میتواند جایگزین بسیار خوبی برای تنقلات ناسالم باشد.
-
طرز تهیه چیزکیک نارنگی به شیوه قنادیهای معروف
آشپزی > دسر و شیرینیچیز کیک نارنگی از جمله انواع چیز کیک یا کیک پنیر میوهای در قنادیهای معروف است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این چیزکیک را با پایه بیسکویت به شما آموزش دهیم.
-
طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز؛ غذایی بدون گوشت
آشپزی > آشپزی بومیاگر آخر ماه است و گوشتهای داخل فریزر ته کشیده و به دنبال رسپی یک غذای ساده و اقتصادی برای شام و ناهار هستید، میتوانید نرگسی لوبیا سبز را درست کنید که یک غذای شمالی با لوبیا سبز است.
-
طرز تهیه ترشی زرشک در ۳ روز
آشپزی > دسر و شیرینیترشی زرشک از جمله خوشمزه ترین چاشنیها با زرشک و جزو انواع ترشیهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که میتوانید هم آن را با زرشک تازه و هم با زرشک خشک، به راحتی در خانه درست کنید.
-
طرز تهیه راتا مرغ | شیکترین فینگرفود تولد و مهمونی
آشپزی > آشپزی فرنگیراتا مرغ یک فینگرفود خوشمزه و ساده است که به آن کاناپه مرغ یا کاناپ مرغ هم میگویند. خوب است بدانید در آشپزی آمریکایی و مکزیکی، کاناپه (کاناپ) به لقمههای کوچک (لقمک) و روباز گفته میشود.
-
طرز تهیه تارت گلابی به روش قنادهای فرانسوی
آشپزی > دسر و شیرینیتارت گلابی یکی از محبوبترین و خوشمزهترین انواع تارت میوه ای در لیست شیرینیهای فرانسوی است که با استفاده از گلابی تازه یا کمپوت گلابی درست میشود.
-
طرز تهیه یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری
آشپزی > آشپزی بومیاگر اهل جنوب کشور هستید، این غذا را حتما خوردهاید. یتیمی، یتیمک و یتیمچه، اسمهایی هستند که به این غذای ساده و سریع میدهند. با سرویس آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه یتیمک بادمجان به عنوان یکی از خوشمزهترین غذاهای شیرازی و بوشهری را به شما آموزش دهیم.
-
غذای محبوب پاندای کونگ فوکار| طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی (اونیگیری)
آشپزی > آشپزی فرنگیاونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکلهای گرد یا مثلثی تهیه میشود. این کوفتهها، پای ثابت منوی رستورانهای ژاپنی هستند .
-
ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری در نیم ساعت
آشپزی > دسر و شیرینیترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ساده و خوشمزه خانگی است که همراه با انواع غذاهای ایرانی سرو شده یا به عنوان دورچین انواع غذاهای فرنگی استفاده میشود.
-
طرز تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری و برشته
آشپزی > آشپزی فرنگیاگر طرفدار انواع فینگر فود ساده برای مهمانی و تولد هستید، توپک مرغ پنیری یکی از بهترین گزینهها است. این لقمک پنیری خوشمزه با مرغ، هم برای بچهها و هم بزرگترها بسیار جذاب و دوست داشتنی است.
-
طرز تهیه کدو سبز شکم پر با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا
آشپزی > آشپزی بومیکدو سبز شکم پر پیتزایی با پنیر و گوشت چرخ کرده جزو انواع خوراک با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار است.