• چیپس میوه خشک؛ میان وعده سالم و مغذی

    چیپس میوه خشک؛ میان وعده سالم و مغذی

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - چیپس میوه خشک یکی از بهترین گزینه‌ها برای میان وعده‌های سالم و مغذی است که علاوه بر طعم خوشایند، دارای ارزش غذایی بالایی نیز است. این میان وعده طبیعی، بدون مواد افزودنی مضر، می‌تواند جایگزین مناسبی برای تنقلات ناسالم باشد.

  • چشم‌ها در گذر زمان؛ چگونه از بینایی خود مراقبت کنیم؟

    چشم‌ها در گذر زمان؛ چگونه از بینایی خود مراقبت کنیم؟

    سلامت > خود مراقبتیتهران - ایرنا - پیری اتفاق خوشایندی نیست و تغییرات زیادی در سلامتی ما ایجاد می‌کند. این تغییرات، قابل‌توجه و اجتناب‌ناپذیرند و می‌توانند زندگی روزمره ما را تحت‌تأثیر قرار دهند. یکی از این تغییرات، مشکلات بینایی است که اغلب از ۴۰ سالگی به بعد شروع می‌شود.

  • چگونه تلفن همراه، سلامت خواب ما را تهدید می‌کند؟

    بررسی علمی یک نگرانی مدرن؛

    چگونه تلفن همراه، سلامت خواب ما را تهدید می‌کند؟

    سلامت > خود مراقبتیتهران - ایرنا- خواب، بنیاد سلامت جسمی و روانی ماست. اما در دنیای پر از فناوری امروز، یک عامل به ظاهر بی‌ضرر به نام تلفن همراه، به تهدیدی برای این رکن اساسی تبدیل شده است. آیا امواج ساطع شده از این دستگاه‌های پرکاربرد واقعاً می‌توانند خواب آرام ما را مختل کنند؟

  • چرا همیشه احساس سرما می کنم؟

    چرا همیشه احساس سرما می کنم؟

    سلامت > خود مراقبتیتهران - ایرنا - آیا فقط شما از سرما می‌لرزید، در حالی که دیگران مشکلی ندارند؟ اگر این حس سرما به دمای محیط ربطی ندارد و مدام آزارتان می‌دهد، احتمالاً نشانه‌ای از یک مشکل سلامتی پنهان است. در حالی که گاهی اوقات احساس سرما طبیعی است، اما تکرار و شدت آن می‌تواند جدی باشد.

  • بهترین ویتامین‌ها برای سلامت پا در سالمندان

    بهترین ویتامین‌ها برای سلامت پا در سالمندان

    سلامت > طب سالمندیتهران - ایرنا - با افزایش سن، حفظ قدرت پاها برای تحرک و سلامتی ضروری می‌شود. ویتامین برای پاهای قوی نقشی کلیدی در این زمینه ایفا می‌کند. در این مقاله به بررسی ویتامین‌هایی می‌پردازیم که به تقویت عضلات و استخوان‌های پا کمک می‌کنند. این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا با انتخاب درست، پاهایی قوی‌تر داشته باشید.

  • راهکارهایی برای مقابله با پرخوری عصبی

    راهکارهایی برای مقابله با پرخوری عصبی

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - همه ما لحظاتی را تجربه کرده ‌ایم که در اوج استرس یا احساسات منفی بی ‌اختیار به سراغ غذا می رویم؛ بدون این که واقعاً گرسنه باشیم. این رفتار که پرخوری عصبی یا پرخوری هیجانی نامیده می شود، به یکی از چالش ‌های رایج زندگی مدرن تبدیل شده است.

  • ترشیجات؛ شمشیر دولبه سلامتی!

    ترشیجات؛ شمشیر دولبه سلامتی!

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - خوراکی های ترش مزه، دسته ای از خوراکی ها هستند که در تمام نقاط جهان، طرفداران بسیاری دارند. البته ممکن است که برخی از افراد از خوراکی هایی که مزه ترش دارند خوششان نیاید. این خوراکی ها، خواص خاص خودشان را دارند، اما زیاده روی در مصرف آنها می تواند مشکل ساز باشد.

  • همه آنچه که باید درباره رژیم میوه خواری بدانید

    همه آنچه که باید درباره رژیم میوه خواری بدانید

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - هر رژیم غذایی چه بلندمدت و یا کوتاه‌مدت لزوماً برای همه افراد مناسب نیست و خیلی از این برنامه‌ها واقعاً مفید نیستند، خصوصاً در بلندمدت. شما باید شیوه‌ای از تغذیه را در پیش بگیرید که متناسب با شرایط و نیازهای خاص شماست.

  • باورهای غلط را دور بریزید؛ خون بدهید و زندگی ببخشید

    باورهای غلط را دور بریزید؛ خون بدهید و زندگی ببخشید

    سلامت > پیشگیری از بیماریتهران - ایرنا - با یک تصمیم ساده می‌توان جان سه نفر را نجات داد؛ اما هنوز هم باورهای اشتباه، بسیاری را از این کار انسانی بازمی‌دارد. حالا وقت آن است که حقیقت را بدانیم، دست به کار شویم و زندگی ببخشیم.

  • آیا نمایشگرها به چشم شما آسیب می‌زنند؟

    آیا نمایشگرها به چشم شما آسیب می‌زنند؟

    سلامت > خود مراقبتیتهران - ایرنا- تماشای مداوم مانیتورها، تلویزیون و صفحات موبایل که همگی منابع نور هستند، می‌تواند اثرات نامطلوبی بر بینایی شما داشته باشد. در این مقاله، قصد داریم اصولی را بررسی کنیم که با رعایت آن‌ها می‌توانید به حفظ سلامت چشم‌های خود کمک کنید.

  • درمان خانگی میگرن؛ سبک زندگی سالم و کاهش درد

    درمان خانگی میگرن؛ سبک زندگی سالم و کاهش درد

    سلامت > پیشگیری از بیماریتهران -ایرنا- اگرچه میگرن درمان قطعی ندارد، اما اصلاح سبک زندگی و درمان خانگی می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. درمان خانگی میگرن با روش‌های طبیعی مانند تکنیک‌های آرام‌بخش، ماساژ با روغن‌های موثر، و دمنوش‌های گیاهی، همراه با مدیریت استرس، خواب کافی، تغذیه مناسب، ورزش و استراحت، می‌تواند علائم را کاهش داده و کیفیت زندگی را بهبود بخشد.

  • خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

    خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - حالت تهوع یک احساس ناخوشایند است که می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی مانند بیماری گوارشی، بارداری، مسمومیت غذایی، استرس و اضطراب باشد. در حالی که داروهای ضدتهوع در دسترس هستند، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند از روش‌های طبیعی برای تسکین این عارضه استفاده کنند. خوشبختانه، چندین خوراکی وجود دارند که می‌توانند به طور موثر حالت تهوع را کاهش دهند.

  • آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

    بر اساس یافته‌های یک تحقیق جدید؛

    آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - آیا شما هم فهرستی از منابع میکروپلاستیک‌هایی که وارد زندگی روزمره می‌شوند، در ذهن دارید؟ تحقیقات تازه نشان می‌دهد که باید آدامس را نیز به این فهرست اضافه کنید.

  • آلودگی هوا؛ چه بخوریم تا سالم بمانیم

    آلودگی هوا؛ چه بخوریم تا سالم بمانیم

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - در دنیای امروز، آلودگی هوا به یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های سلامت عمومی تبدیل شده است. اما آیا می‌دانستید که با انتخاب‌های غذایی هوشمند می‌توانید به طرز چشمگیری از آسیب‌های ناشی از این آلودگی‌ها جلوگیری کنید؟ با ما همراه باشید تا با راهکارهای ساده و عملی، سفری به دنیای تغذیه‌ای ایمن‌تر و سالم‌تر داشته باشیم!

  • افسردگی در کمین افراد با الگوی خواب نامنظم

    بررسی داده‌های علمی می‌گوید:

    افسردگی در کمین افراد با الگوی خواب نامنظم

    سلامت > سلامت روانتهران - ایرنا - تا دیروقت بیدار می‌مانید و صبح‌ها به سختی از خواب بلند می‌شوید؟ شاید فکر کنید این فقط یک عادت شخصی است، اما تحقیقات نشان می‌دهد که شب‌زنده‌داری می‌تواند سلامت روان شما را تحت تأثیر قرار دهد. آیا واقعاً رابطه‌ای بین دیر خوابیدن و افسردگی وجود دارد؟

  • نقش طب فیزیکی در التیام دردهای پس از تصادف

    در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا زندگی مطرح شد:

    نقش طب فیزیکی در التیام دردهای پس از تصادف

    گزارش ویژه > گزارش ویژهتهران - ایرنا - آمارهای تکان‌دهنده تصادفات جاده‌ای، واقعیتی دردناک را یادآور می‌شود: آسیب‌های اسکلتی-عضلانی که زندگی بسیاری را دگرگون می‌کند. اما در دل این بحران، روزنه‌ای از امید وجود دارد: طب فیزیکی و توانبخشی. دکتر کامران آزما، متخصص این حوزه، در گفت وگو با ایرنا زندگی، از نقش کلیدی این تخصص در التیام دردها، بازتوانی و بازگشت مصدومان به زندگی سخن می‌گوید.

  • راز سلامتی بهاری؛ خوراکی‌های ضد التهاب در سبد غذایی شما

    راز سلامتی بهاری؛ خوراکی‌های ضد التهاب در سبد غذایی شما

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا -با شروع فصل بهار، بدن ما به تقویت و پاکسازی نیاز دارد. التهاب یکی از عوامل اصلی بسیاری از بیماری‌هاست که می‌توان با یک رژیم غذایی مناسب و هوشمندانه آن را کنترل کرد. در این میان گنجاندن برخی خوراکی های ضد التهابی بهاری در سبد غذایی، به بهبود سلامت شما کمک کرده و طعم خوش و دلپذیر این فصل را به سفره‌هایتان می‌آورد.

  • فواید ماست در صبحانه: کمک به سلامت روده بزرگ

    فواید ماست در صبحانه: کمک به سلامت روده بزرگ

    سلامت > پیشگیری از بیماریتهران - ایرنا - تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب می‌تواند در پیشگیری از سرطان روده بزرگ موثر باشد. در این میان، مصرف ماست به عنوان یک ماده غذایی پروبیوتیک، به دلیل دارا بودن باکتری‌های مفید، می‌تواند اثرات مثبتی بر سلامت دستگاه گوارش داشته باشد، بنابراین، افزودن ماست به وعده صبحانه یک عادت سالم و مفید در راستای حفظ سلامت است.

  • حساسیت بالا؛ آیا شما هم این علائم را تجربه می‌کنید؟

    حساسیت بالا؛ آیا شما هم این علائم را تجربه می‌کنید؟

    سلامت > سلامت روانتهران - ایرنا- آیا در یک کلاس شلوغ نشسته‌اید و احساس می‌کنید که نورهای درخشان و صداهای مزاحم شما را گیج و مضطرب می‌کنند؟ اگر چنین شرایطی آشنا به نظر می‌رسد، ممکن است شما فردی با حساسیت بالا باشید. افرادی که دارای شخصیت اچ‌اس‌پی (HSP) هستند، به طور عمیق‌تری احساسات و محرک‌های محیط را تجربه می‌کنند.

  • آیا غذای خود را کمتر از ۲۰ دقیقه می‌خورید؟ کمی آهسته‌تر!

    آیا غذای خود را کمتر از ۲۰ دقیقه می‌خورید؟ کمی آهسته‌تر!

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - آیا شما هم جزو افرادی هستید که غذا را در کمتر از ۲۰ دقیقه تمام می‌کنند؟ اگر جواب شما مثبت است، زمان آن رسیده که سرعت‌تان را کم کنید. خوردن سریع غذا به‌طور قابل توجهی می‌تواند تأثیرات منفی بر سلامت شما داشته باشد.

  • خشم، واکنشی طبیعی با پیامدهای جدی بر سلامت

    خشم، واکنشی طبیعی با پیامدهای جدی بر سلامت

    سبک زندگی > مهارت‌ و آموزشتهران - ایرنا - خشم، یک واکنش طبیعی به موقعیت‌های ناخوشایند است، اما تداوم و شدت بیش از حد آن می‌تواند به طور قابل توجهی بر سلامت جسمی ما اثر بگذارد. از تاثیر بر سیستم قلبی عروقی گرفته تا تضعیف سیستم ایمنی و اختلال در خواب، خشم می‌تواند طیف وسیعی از مشکلات سلامتی را ایجاد کند. با آگاهی از این اثرات، می‌توانیم راه‌های موثرتری برای مدیریت خشم و حفظ سلامت خود پیدا کنیم.

  • بهاری لطیف و ورزش‌های هیجان‌انگیز در فضای باز

    بهاری لطیف و ورزش‌های هیجان‌انگیز در فضای باز

    سلامت > سلامت روانتهران - ایرنا - بهار، با هوای معتدل و مناظر طبیعی زیبا، بهترین زمان برای فعالیت بدنی است. از دویدن در پارک‌ها تا کوه‌نوردی، گزینه‌های هیجان‌انگیز زیادی وجود دارد. در این مقاله، به فواید ورزش در این فصل و نحوه بهره‌برداری از آن برای بهبود سلامتی و شادی می‌پردازیم. بیایید دنیای بهاری و ورزش‌های هیجان‌انگیز را کشف کنیم!

  • بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟

    بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییآیا بهتر است قبل از ورزش کردن، در حین ورزش یا بعد از آن غذا بخوریم؟ کارشناسان چه نکاتی را برای بیشینه کردن نتایج ورزش مفید می‌دانند؟

  • برای مقابله با آلرژی بهاری از همین حالا اقدام کنید

    برای مقابله با آلرژی بهاری از همین حالا اقدام کنید

    سلامت > خود مراقبتیتهران- ایرنا - زمستان تمام شده و وقت آن است که خود را برای آلرژی‌های بهاری آماده کنید. با افزایش دما، گرده‌ها و دیگر آلرژن‌ها هوا را پُر خواهند کرد و شاید خیلی وقت‌ها به‌جای اینکه بتوانید از هوای بهاری لذت ببرید، درگیر عطسه و خس‌خس سینه و آبریزش چشم و بینی شوید.

  • چرا بهتر است گاهی «عقب عقب» راه بروید؟

    چرا بهتر است گاهی «عقب عقب» راه بروید؟

    سلامت > خود مراقبتیتهران - ایرنا - پیاده‌روی یکی از ساده‌ترین و در دسترس‌ترین روش‌ها برای حفظ تناسب‌اندام است، اما اگر چند قدم هم به صورت رو به عقب بردارید، ممکن است مزایای بیشتری به دست آورید!

  • ​​​برنامه غذایی بعد از رمضان؛ خداحافظی با پرخوری، سلام به تعادل

    ​​​برنامه غذایی بعد از رمضان؛ خداحافظی با پرخوری، سلام به تعادل

    سلامت > تغذیه و رژیم غذاییتهران - ایرنا - رمضان با تمام برکات و معنویتش به پایان رسید، اما چالش حفظ سلامتی و تعادل غذایی همچنان پابرجاست. بعد از یک ماه روزه‌داری، وسوسه پرخوری و بازگشت به عادات غذایی ناسالم می‌تواند قوی باشد. اما نگران نباشید! با یک برنامه غذایی هوشمندانه و هدفمند، می‌توانید به این وسوسه‌ها غلبه کنید و سلامتی خود را تضمین کنید.

  • مغز ما چگونه واقعیت را از توهم تشخیص می‌دهد؟

    مغز ما چگونه واقعیت را از توهم تشخیص می‌دهد؟

    سلامت > سلامت روانتهران - ایرنا - مغز ما هر لحظه در حال پردازش اطلاعاتی است که از جهان اطراف دریافت می‌کند، اما تحقیقات نشان می‌دهند که بخش زیادی از ادراک ما بر اساس پیش‌بینی‌های ذهنی و مدل‌های درونی شکل می‌گیرد.

  • نکات مهم در مورد روزه‌داری در مبتلایان به میگرن

    نکات مهم در مورد روزه‌داری در مبتلایان به میگرن

    سلامت > خود مراقبتیتهران - ایرنا - اگر میگرن دارید و قصد دارید روزه بگیرید، چند توصیه برایتان داریم که کمکتان می‌کنند طی ماه رمضان میگرن خود را بهتر مدیریت کنید.

  • در پناه شب قدر، آرامش را به قلب خود دعوت کنید

    در پناه شب قدر، آرامش را به قلب خود دعوت کنید

    سلامت > سلامت روانتهران - ایرنا - در هیاهوی زندگی پراضطراب امروز، شب قدر فرصتی است برای آرام کردن دل‌های بی‌قرار و شفای زخم‌های پنهان روح. شبی که دعا، مرهم جان می‌شود و آرامش، مهمان قلب‌ها.

  • نکاتی که رانندگان روزه دار باید رعایت کنند

    نکاتی که رانندگان روزه دار باید رعایت کنند

    سبک زندگی > مهارت‌ و آموزشتهران - ایرنا- تشنگی در زمان رانندگی سطح هوشیاری را پایین آورده و احتمال ارتکاب اشتباه را بالا می برد، پس در ماه مبارک رمضان برای سفرهای نوروزی خود با اتومبیل در طول روز خوب بخوابید و استراحت کنید و بعد از افطار سرحال و شاداب سفر خود را آغاز کنید.