-
تنگ گنجه ای، گنجیه ای بی نظیر در یاسوج
تفریح و گردشگری > طبیعتاستان زیبای کهگیلویه وبویراحمد با داشتن چشمهها و تفرجگاهها، آبشارهای زیبا، رودخانههای خروشان همراه با مناظر بدیع گردشگری، پذیرای گردشگران است. یکی از زیباترین و بکرترین جاهای دیدنی یاسوج تنگ گنجهای است.
-
طرز تهیه بامیه سوخاری با سس مخصوص در ۷ مرحله
آشپزی > آشپزی فوریبامیه سوخاری برای دورچین غذا یک گزینه مناسب است. درواقع سوخاری کردن بامیه یکی از گزینههای متفاوت طبخ بامیه است. بامیه سوخاری در دسته فست فودهای بدون گوشت قرار میگیرند که روش پخت آسانی دارد و به سادگی طبخ میشود.
-
عمارت آقازاده اردبیل؛ شاهکاری از هنر معماران روسی و ایرانی
تفریح و گردشگری > ایرانگردیعمارت آقازاده یکی از خانههای تاریخی اردبیل است که در مرکز این شهر قرار دارد. این عمارت با معماری زیبایی که دارد، توجه بسیاری از گردشگران را به خود جلب میکند و از بهترین جاهای دیدنی اردبیل است.
-
بیج بیج با گوشت چرخ کرده به روش گیلانیها
آشپزی > آشپزی بومیبیج بیج یک غذای محلی استانهای شمالی ایرانی است که پخت آن برای غذای شام و ناهار بیشتر در استانهای گیلان و مازندران و استان زنجان از دوره قاجار رایج است. این غذای فوری و سه سوته که برای غذای کارمندی و غذای دانشجویی نیز یک گزینه مناسب است با نام واویشکا نیز شناخته میشود.
-
دارانداش، دره صعب العبور و زیبای آذربایجان شرقی
تفریح و گردشگری > طبیعتدره دارانداش که به نام دره گوورچینلیق نیز شناخته میشود؛ مقصدی پرهیجان برای طبیعتگردان و علاقهمندان به سفرهای ماجراجویانه است.
-
بادمجان پلو به روش قزوینی؛ سریعترین پلوی مخلوط رستورانی
آشپزی > آشپزی بومیبادمجان پلو یکی از انواع پلو مخلوط سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران مثل قزوین و شیراز به شیوههای متنوع طبخ میشود.
-
دستور پخت شوید پلو با میگو به روش بوشهری
آشپزی > آشپزی بومیشوید پلو با میگو یکی از خوشمزهترین قاطی پلوهای جنوبی است که با شوید تازه یا خشک و با میگو تازه و خشک میتوان آن را تهیه کرد. میگو پلو با سبزی همچنین یک غذای مجلسی برای مهمانیها محسوب میشود که طعم بسیار لذیذ و ارزش غذایی بالایی دارد.
-
خنکترین جاهای دیدنی یزد برای سفرهای تابستانی
تفریح و گردشگری > ایرانگردیاستان یزد از گرمترین نواحی کویر مرکزی ایران است؛ اما جاهای خنک یزد در نقاط مختلف این استان، ییلاقهایی مناسب برای سفرهای تابستانی به خصوص در شهریور ماه هستند.
-
دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادیهای قزوین
آشپزی > آشپزی بومیشیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه میشود. یکی از مهمترین ویژگیهای این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است.
-
ییلاقات تالش؛ مقاصد خوش آب و هوای گیلان برای سفرهای تابستانی
تفریح و گردشگری > طبیعتروستاهای سرسبز و ییلاقی تالش، تکهای از بهشت بکر و دستنخورده ایران و انتخاب خوبی برای سفر در تابستان است.
-
دستور اصلی شیرین خورشت گیلانی (شیرین قاتق) در ۷ مرحله
آشپزی > آشپزی بومیشیرین خورشت گیلانی یا خورشت شیرین قاتق لاهیجانی که به شیرین قاتق و سیا قاتق (سیاه خورشت) هم مشهور است یکی از غذاهای محلی خطه شمال کشور و استان گیلان و به خصوص یک غذای محبوب برای غذای شام و منوی ناهار در شهر لاهیجان است.
-
پلو بندری؛ غذایی که کمتر از ۱ ساعت آماده میشود
آشپزی > آشپزی بومیپلو بندری یکی از خوشمزهترین انواع پلو مخلوط جنوبی است که اصالت آن به استانهای خوزستان و هرمزگان برمیگردد. جنوبیها این قاطی پلوی تند و تیز و فوری را به عنوان یک غذا با تن ماهی معمولا با تن ماهی درست میکنند.
-
طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ و گوشت در فر و قابلمه
آشپزی > آشپزی بومیته چین آلو اسفناج مثل خورش آلو اسفناج یک غذا برای ناهار سنتی و خوشمزه است که به خاطر طعم لذیذ و ظاهر هوس انگیزی که دارد، بسیار پرطرفدار است.
-
کیک آلو رو به روش قنادهای فرانسوی؛ با پف زیاد و بافت نرم
آشپزی > دسر و شیرینیکیک آلو یکی از خوشمزهترین انواع کیک است که دستور طبخ متنوعی دارد و با بافت عالی و طعم ترش و شیرین خودش میتواند یک تجربه جدید را برای شما در آشپزی با انواع آلو ایجاد کند. برای درست کردن کیک آلو، میتوانید از آلو سیاه، آلو قرمز، آلو زرد یا حتی از ترکیب آلوهای مختلف استفاده کنید.
-
عجیب ترین مکان های دنیا در مرز واقعیت و رویا
تفریح و گردشگری > جهانگردیعجیبترین مکانهای دنیا غالبا پدیدههای طبیعی منحصربهفردی هستند که فضایی باورنکردنی و شبیه به فیلمهای علمیتخیلی دارند.
-
طرز تهیه آلو تیکا؛ کتلت هندی بدون گوشت
آشپزی > آشپزی فرنگیکتلت آلو تیکی یا آلو تیکا یکی از غذاهای مشهور هندی است. هندیها هم مثل شیرازی ها به سیب زمینی «آلو» و به کتلت «تیکی» یا «تیکا» میگویند و به همین دلیل اسم این کتلت سیب زمینی «آلو تیکا» است.
-
دیوارهایی که تاریخ جهان را تعریف میکنند
تفریح و گردشگری > جهانگردیدر جهان، دیوارهای معروفی مانند دیوار بزرگ چین، دیوارهای بابل و دیوار برلین وجود دارند. این دیوارها نمادی از قدمت، فرهنگ و معماری ممالک مختلف هستند و شما را به روزگاران گذشته میبرند.
-
طرز تهیه اسفناج پلو؛ برای درمان سرماخوردگی این قاطی پلو را بپزید
آشپزی > آشپزی بومیروشهای پخت اسفناج پلو به عنوان یکی از انواع پلو مخلوط مثل خیلی از غذاهای ایرانی، بسیار متنوع است و در هر گوشه از ایران از جمله شیراز و شهرهای شمالی ایران، به شکل متفاوتی پخته میشود.
-
با سوغات و صنایع دستی مازندران آشنا شوید
تفریح و گردشگری > ایرانگردیصنایع دستی مازندران، مقصد سرسبز گردشگری در شمال کشور، بسیار متنوع و زیبا هستند و یکی از بهترین سوغاتیهای این استان به شمار میآیند.
-
طرز تهیه ونوشک پلو (بنه پلو) کرمانشاهی در ۶ مرحله ساده
آشپزی > آشپزی بومیونوشک پلو یا بنه پلو یکی از غذاهای اصیل ایلام و کرمانشاه است که با میوه درخت بنه و گوشت چرخ کرده درست میشود. میوه درخت بنه یا ونوشک با اسامی دیگری مانند پسته کوهی، کولن، کولنگ و گوشنک هم شناخته میشود و به صورت تازه یا خشک شده در طرز تهیه انواع غذا با بنه به کار میرود.
-
درهای سرسبز برای سفری پر از هیجان
تفریح و گردشگری > طبیعتبازدید از دره منحصربهفرد آکواریوم، یکی از بکرترین تجربههای طبیعتگردی در استان فارس به شمار میآید. اگر به سفرهای ماجراجویانه در دل طبیعت علاقهمند هستید، با ما همراه باشید.
-
چطور پسته پلوی کرمانی را به روش رستورانی درست کنیم؟
آشپزی > آشپزی بومیپسته پلو یکی از قاطی پلوهای اصیل ایرانی است که ریشه در آشپزی کرمانی دارد. این غذای مجلسی از محبوبترین پلوهای به جا مانده از دوره قاجار است که با گوشت گردن گوسفند، ماهیچه، کوفته قلقلی یا گوشت مرغ طبخ میشود.