تهران - ایرنا- میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است.

به گزارش گروه ایرنا زندگی- به سختی فردی پیدا می‌شود که میرزا قاسمی دوست نداشته باشد. غذایی لذیذ که گیاهخواران و حتی افرادی که غذاهای گوشتی را ترجیح می‌دهند از این غذا با اشتیاق صحبت می‌کنند. تنها افرادی ممکن است با این غذا مشکل داشته باشند که بادمجان را دوست نداشته باشند. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می‌شود.

این غذا تاریخچه جالبی دارد. برای اولین بار فردی به نام محمد قاسم خان ولی که در زمان ناصرالدین شاه قاجار حاکم رشت بود، میرزا قاسمی را ابداع کرد.

طولی نکشید که این غذای اصیل در بین مردم رواج پیدا کرد و به همین نام شناخته شد. خاستگاه اصلی میرزا قاسمی شهر رشت است، اما در بیشتر شهرهای ایران آن را درست می‌کنند و به‌عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو می‌کنند.

میرزا قاسمی را می‌توانید با برنج یا نان داغ و تازه میل کنید. در این مقاله با ما همراه باشید تا راز میرزا قاسمی خوش عطر و طعم را به سبک مردم شهر رشت به شما بگوییم.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی:

سیر ۴ حبه

بادمجان ۶ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

روغن مایع به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی سنتی:

۱. پیش از هر کار بادمجان کبابی را روی گاز یا ذغال با شعله فراوان آماده کنید. در حالتی که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود.

۲. مرحله سخت کندن پوست بادمجان‌ها است. پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب برقی یا دستی آنها را  کاملا له کنید.

۳. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید.

۴. سیر رنده شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید و به آن گوجه‌ها را اضافه کنید.

۵. بادمجان میکس شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه اضافه بزنید.

۶. در ماهیتابه دیگر روغن بریزید و تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید و به مواد میرزاقاسمی را به آن اضافه کنید.