مواد لازم برای تهیه باسلوق:
- نشاسته : ۱۰۰ گرم
- گلاب : نصف لیوان
- پودر نارگیل : ۱۵۰ گرم
- مغز گردو : ۱۰۰ گرم
- شکر : ۲۰۰ گرم
- روغن مایع : یک قاشق چای خوری
- آب سرد : دو لیوان
طرز تهیه و دستور پخت باسلوق:
۱. داخل یک قابلمه نچسب تفلون، نشاسته را با آب سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته حل شود و گلوله گلوله نشود.سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.
۲. بعد از حل شدن نشاسته، شکر، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.
۳. سپس آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود.
۴. بعد از سرد شدن، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
۵. سپس دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را بعد از یک ساعت که از یخچال در آوردید کمی ورز دهید و بعد به صورت لوله هایی به قطر ۳ سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین کنید.