سیرابی معمولا از غذاهایی است که مورد پسند همه نیست و به‌خاطر بویی که زمان طبخ دارد، ما را از پخت و سرو آن منصرف می‌کند؛ اما ارزش غذایی این غذا به‌حدی بالاست که می‌توانیم با رعایت چند فوت و فن ساده، خوشمزه‌ترین سیرابی را درست کنیم.

سیرابی معمولا از غذاهایی است که مورد پسند همه نیست و به‌خاطر بویی که زمان طبخ دارد، ما را از پخت و سرو آن منصرف می‌کند؛ اما ارزش غذایی این غذا به‌حدی بالاست که می‌توانیم با رعایت چند فوت و فن ساده، خوشمزه‌ترین سیرابی را درست کنیم.

مواد لازم

  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • سیرابی و شیردان گوسفند: ۱ دست
  • سیر: ۲ حبه
  • قلم گوسفندی یا گوشت آب‌گوشتی: مقداری
  • نمک و فلفل و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. اگر پاک‌کردن سیرابی برای‌تان سخت است، می‌توانید پاک‌شده آن را از سوپر کوشت‌های معتبر تهیه کنید و پس از شست‌وشو آن را به تکه‌های کوچک برش دهید. 

۲. برای تهیه سیرابی پیشنهاد می‌کنیم از زودپز استفاده کنید تا به بهترین شکل ممکن پخته شود.

۳. سیرابی، آب، فلفل، پیاز، سیر و گوشت آبگوشتی یا قلم را داخل زودپز بریزید و ۲ ساعت اجازه دهید تا کامل بپزد.

۴. پس از پخت نمک و دارچین را به آن اضافه کنید. (اضافه‌کردن نمک از اول پخت باعث سفت شدن سیرابی می‌شود)

۵. گوشت آب‌گوشتی و قلم به سیرابی قوام می‌دهد و طعم آن را بسیار لذیذ می‌کند.

منبع: تحریریه ایرنازندگی