سفارت ایتالیا در تهران برنامه «هفته غذای ایتالیا» را با محوریت رژیم غذایی مدیترانهای و مغذی، کاهش دورریز غذا و پایداری زیست محیطی از یکشنبه ۲۶ آبان تا جمعه ۱ آذر برگزار کرد. این برنامه در همکاری با بخش خصوصی در ایران برگزار شد که فرصت خوبی برای دوستداران غذا و فرهنگ غذای پرطرفدار ایتالیایی به شمار میرفت. هفته غذای ایتالیایی، از طرز تهیه پیتزا توسط سرآشپزان ایتالیایی تا شب پاستا را در بر میگرفت.
در این زمینه بخوانید:
هفته غذای ایتالیا در تهران؛ هفتهای با عطر و طعم ریحان
سفر به دنیای طعم و رنگ؛ گزارشی از هفته غذای ایتالیا در تهران
همچنین برای ناهار روز پنجشنبه به میزبانی سفارت ایتالیا از مهمانان ایتالیایی و ایرانی دعوت به عمل آمد. روز پنجشنبه جوزپه پرونه، سفیر ایتالیا در تهران، میزبان کارآفرینان، برگزارکنندگان هفته غذای ایتالیا در تهران و همکاران فعال در حوزه صنعت غذا بود.
در این مراسم، که با سخنرانی سفیر ایتالیا در تهران آغاز شد، سرآشپز رستوران مشهور آروما در ایتالیا، پنج نوع بشقاب را برای میهمانان تهیه دیده بود که مواد اولیه آنها ایرانی بود و به این واسطه ساعات خوشی را برای میزبانان و مهمانان فراهم آورد.