همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری برای شما داشته باشد.

اگر هوس همبرگر کرده‌اید و تصمیمتان این است که از برگرهای آماده استفاده کنید یا به یک فست‌فود بروید، چند لحظه دست نگه دارید. به یک قصابی بروید، گوشت چرخ‌کرده گوسفند، گوساله یا مرغ بخرید، نان همبرگری تهیه کنید و اگر سس، تخم‌مرغ، سیر و ادویه‌های مختلف را در خانه دارید، این دستور پخت را مو به مو انجام دهید تا مزه دلچسب یک همبرگر خانگی متفاوت تا همیشه شما را از خریدن برگرهای آماده و رفتن به فست‌فود منصرف کند.

اگر برگر گوشت می‌خواهید باید این مواد را تهیه کنید

  • گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: به مقدار دلخواه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

  1.  پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.
  2.  نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  3.  مخلوط را در هر اندازه‌ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره‌هایی با ضخامت متوسط اندازه کنید.
  4. سپس در مقداری آرد سوخاری بغلتانید.

در این زمینه بخوانید: 

بدون خوردن این غذاها از «رشت» برنگردید!

سه پیشنهاد تابستانی؛ طرز تهیه آلبالو خشک، مربا و شربت آلبالو

طرز تهیه پنکیک؛ صبحانه‌ای که نه گران است و نه لاکچری!

و اگر برگر مرغ می‌خواهید

  • سینه مرغ چرخ شده: یک عدد
     
  • پیاز: ۱ عدد
     
  • ساقه کرفس: ۱ عدد
     
  • فلفل دلمه: نصف
     
  • جعفری خرد شده: به مقدار لازم
     
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
     
  • سیر: به مقدار دلخواه
     
  • نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به مقدار کافی
     

طرز تهیه و دستور پخت

 پیاز را رنده می‌کنیم و آب آن را می‌گیریم. سیر را هم به همین شکل رنده می‌کنیم و به مرغ چرخ‌ شده اضافه می‌کنیم.

 ساقه کرفس و فلفل دلمه را رنده می‌کنیم و با ادویه‌های مشخص‌شده و جعفری به مخلوط اضافه می‌کنیم.

 آرد سوخاری را هم به مواد اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شود. سپس مانند برگر گوشت آن را به اندازه‌های دلخواه تقسیم می‌کنیم و به‌صورت دایره‌هایی با ضخامت متوسط شکل می‌دهیم.

نکات طلایی برای یک همبرگر جذاب‌تر!

  • برگرها را هم می‌توانیم در روغن سرخ کنیم هم می‌توانیم گریل کنیم.
     
  • برای جذاب‌تر شدن همبرگر می‌توانیم پیاز کاراملی درست کنیم. به این صورت که پیاز را خلالی خرد کنیم و با مقداری روغن بگذاریم با شعله ملایم سرخ شود. حتما در قابلمه را ببندید تا پیاز آب بیندازد. وقتی کمی طلایی شد مقداری شکر به آن اضافه می‌کنیم و در صورت نیاز یک حبه چاشنی گوشت هم به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه پیاز حالت کاراملی پیدا می‌کند.
     
  • در صورت دلخواه به هر دو طرف نان همبرگری، سس مورد علاقه‌تان را بزنید، برگر را روی نان قرار دهید، پیاز کاراملی را روی برگر بریزید و گوجه، خیارشور، کاهو و ... را روی آن قرار دهید.
     
  • می‌توانید موقع سرخ‌شدن برگرها روی آن پنیر مانند پنیر گودا ورقه‌ای هم بگذارید.